Orpheo Tourguide

Vriendelijker voor uw budget
PrijsaanvraagWebsite Orpheo

Orpheo Tourguide digitale rondleidingset voor groepen

Een nieuwe generatie tourguide systemen met de meeste flexibiliteit

Orpheo Tourguide

Orpheo Tourguide is digitaal

Orpheo Tourguide biedt een duidelijk OLED kleuren scherm, heeft een groot bereik, digitale audiokwaliteit en een lange accuduur. Dankzij de twee hoofdtelefoon-aansluitingen kunnen twee mensen tegelijkertijd van een ontvanger gebruik maken. Dit kan handig zijn tijdens speciale events of tijdens piekuren, maar ook als je iemand met beperkt zichtvermogen in het gezelschap hebt.

Orpheo tourguide

Flexibiliteit

Orpheo Tourguide is een draadloos systeem, waarmee de luisteraar op gepaste afstand van de spreker kan staan of zitten zonder daarbij compromissen te doen met betrekking tot de ontvangst kwaliteit. Dit is uiteraard cruciaal voor de wat grotere groepen. Het bereik is tot zo’n 100 meter in open zicht.

eenvoudig en Praktisch

  • 2 Hoofdtelefoonaansluitingen per ontvanger
  • Alle ontvangers in een keer op hetzelfde kanaal
  • 50 preset kanalen beschikbaar
  • Voldoet aan internationale RF standaarden
  • Geschikt voor simultaan vertalingen

 

Orpheo Tourguide

Lichtgewicht en betrouwbaar

Orpheo Tourguide is licht qua gewicht, eenvoudig te dragen en met een batterijduur tot 50 uur is het systeem perfect voor binnen en buiten gebruik. Dit mooie Orpheo Tourguide systeem is ontworpen en gemaakt in Frankrijk en wordt op tal van prestigieuse culturele locaties gebruikt, zoals het Orsay Museum in Parijs en het 9/11 Memorial Museum in New York.


Fabireksrondleidingen

Fabrieksrondleidingen

Voor rondleidingen in fabrieken en industriele omgevingen

Fabireksrondleidingen

Musea

Voor rondleidingen in musea en themaparken

Stadswandelingen

Stadswandelingen

Voor wandelingen door steden en andere buitenomgevingen wereldwijd

Buitengebieden en parken

Buitengebieden

Voor wandelingen door buitengebieden en parken

Conferenties

Conferenties

Voor gebruik tijdens conferenties en vertalingen

Laadinformatie

De ontvangers van Orpheo Tourguide hebben een gebruiksduur tot 50 uur en de zender tot 20 uur. In de koffer zitten 23 ontvangers en 1 zender. De koffer wordt ook gebruikt om alle ontvangers in een keer op de zelfde frequentie als de zender te zetten. De laadkoffer voor de zender en ontvangers is voorzien van een deksel en een handige draadlus.Ā 

Orpheo Tourguide OTGKIT

orpheo OTG RX en OTG tX

Orpheo Tourguide accessoires

Orpheo Tourguide mono ear

De Orpheo Tourguide supra-aural mono oortjes, die standaard bij de Orpheo Tourguide OTHKIT geleverd worden, zijn herbruikbaar en kunnen eenvoudig en snel gereinigd worden met bijvoorbeeld vochtige doekjes of desinfectie. Belangrijk om te vermelden is dat de oortelefoontjes gƩƩn contact hebben met de interne gehoorgang van de gebruiker.

Orpheo Airset

De Orpheo Airset is de perfecte aanvulling op uw nieuwe Orpheo Tourguide set. De hoofdtelefoon is contactloos en is comfortabeler dan gewone hoofdtelefoons omdat de bezoeker niet geisoleerd wordt van de omgeving. Het is geschikt voor vrijwel ieder hoofd en voorkomt eventuele hygiene issues.

clip-on-and-headset-microphone

Sprekers hebben de keuze uit een dasclip microfoon of een headworn microfoon. Indien de set buiten gebruikt wordt dan is de headworn microfoon sowieso aan te bevelen.

Orpheo Tourguide KIT

Deze budgetversie van de Orpheo tourguide set wordt geleverd met 23 ontvangers met mono oortje, 24 lanyards, een dasclip- en een headworn microfoon en een handige draagkoffer. Zeer compleet dus. Heeft u toch meer mogelijkheden nodig, zoals het kunnen omzetten van zender naar ontvanger en vice versa, neemt u dan contact met ons op. Het omzetten van de modus kan handig zijn bij een wisselend aantal sprekers en luisteraars.

artikelen over orpheo tourguide

leuke verhalen over de toepassingen van het mooie Orpheo Tourguide

Belevingstour in 3d

Een belevingstour! De naam is eigenlijk al behoorlijk omvattend, maar laten we er eens iets verder op in gaan. Als er wordt gekozen voor het gebruik van audioguides dan wordt er meestal gebruik gemaakt van mooie audiotracks. Gesproken woord of muziek. Dat maakt niet...

fluisterset voor ieder budget

fluisterset voor ieder budget

Steeds vaker worden fluistersets gebruikt tijdens kleinschalige events. Bijvoorbeeld tijdens een rechtszaak, maar ook voor (internationaal) reizende gezelschappen. Niet iedereen heeft een groot en duur systeem nodig. Soms volstaat een budget fluisterset. Lees...

Stadswandeling en niemand luistert

Stadswandeling en niemand luistert

Ze zijn super populair, die stadswandelingenā€¦.en dat is begrijpelijk. Het is hartstikke leuk om met een groep rondgeleid te worden door een (vreemde)stad en spannende en/of interessante verhalen te horen hierover. Dit kan tijdens een stadswandeling. Zo...