0031(0)79-20 33 007

Native Apps

By orpheo

Native apps zorgen ervoor dat uw bezoekers optimaal gebruik maken van de capaciteiten van hun eigen smartphones of tablet.

Volledig responisive. En snel.

Neem gerust contact op voor meer informatie. U wordt graag geholpen.

Native apps voor iOS & Android – by Orpheo

Volop actie op de smartdevice van uw bezoeker

Grafisch

ontwerp

Orpheo hecht enorm veel waarde aan de grafische rendering van de native apps. De grafisch- ergonomisch ontwerpers treden op als adviseurs om zo samen met u tot het beste resultaat te komen.

Uiteraard met uw huisstijl in het achterhoofd.

Er is keuze uit verschillende stijlen. Van modern tot klassiek. De keuze wordt bepaald op basis van een grafisch model.

Native apps by orpheo

De basis van de mobile apps van Orpheo?

Mobile apps zijn applicaties voor uw mobiele smartdevices. U kunt ze doorgaans downloaden uit de App store van Apple en Google Play store voor Android of direct openen in de browser van uw smartdevice.

Omdat de code geschreven wordt op basis van de Flutter toolkit (ontwikkeld door Google) kan goed en snel geschakeld worden tussen PWA en native apps.

De software is compatible met de meeste tekst-, audio-, foto-, afbeelding- en videocontent formaten.

Het is daardoor eenvoudig om een veelvoud aan multimedia content toe te voegen.

Native apps by Orpheo met Flutter

Op deze pagina gaan we zoals gezegd uit van de native apps van Orpheo. Dus de apps, die je uit de app stores kunt downloaden.

Mooie eigenschappen van native apps by Orpheo

Laadscherm

Het laadscherm is het eerste visuele aspect dat verschijnt nadat de app geopend wordt. De eerste indruk. Vandaar dat Orpheo grote waarde hecht aan dit element. De afbeelding moet netjes zijn en de laadtijd zo kort als mogelijk.

Taalkeuze
Het is mogelijk om meerdere talen toe te voegen. De taalkeuze wordt direct aangeboden.

Het is ook mogelijk om dit automatisch te laten verlopen na bijvoorbeeld een online boeking.

Animatie- en/of welkomstvideo
Als de app gestart wordt is het mogelijk om een korte welkomstanimatie of -video te laten zien. Hierin kan bijvoorbeeld de locatie geintroduceerd worden. Of een korte uitleg over de werking van de app.

Met een knop kan de bezoeker de video starten of direct naar de homepage van de app te gaan.

Welkom, menu en structuur
Er is een grote variatie aan mogelijke user interfaces (uiterlijk) en zat ruimte om een en ander te personaliseren.

Het team van Orpheo is gespecialiseerd in ergonomie en optimalisatie van gebruikerservaring door zowel grafisch ontwerp als de structuur van de app.

De app is eenvoudig te gebruiken door bezoekers via een eenvoudig menu met duidelijke pictogrammen. Zo kan de bezoeker op ieder moment terug naar het begin scherm en gaat alles zeer intuïtief.

De software is door Orpheo zelf gemaakt wat betekent dat iedere locatie individuele homepagina’s kan hebben, net zo dynamisch als de locatie zelf.

Een en ander gebaseerd op het standaard raamwerk van Orpheo, waarmee flink maatwerk kan worden gerealiseerd.

Met dit platform kan Orpheo de app homepage aanpassen om zo de verschillende bezoekers locaties weer te geven. Zo kunnen de bezoekers de content van de te bezoeken locatie kiezen. Bijvoorbeeld als een museum verschillende tours of locaties heeft.

Interactieve plattegrond module
Plattegronden zijn van het grootste belang in het algehele eindresultaat van de mobile app. Het stelt bezoekers in staat om snel de locatie te overzien en de juiste keuze te maken.

Orpheo hecht veel waarde aan de grafische weergave, zodat een en ander perfect bijdraagt aan het gewenste ethische resultaat.

In de plattegrond tab van de app kan de bezoeker de punten van interesse (POI) in het gebied overzien. Het is op ieder moment mogelijk om de content te laden door op de betreffende POI te drukken.

Het is belangrijk om te vermelden dat de app ook sub-niveaus kan beheren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de algemene map van een gebouw te laten zien om vervolgens in te zoomen op een gedetailleerd gedeelte van de plattegrond.

Door de structuur van de Orpheo app is het mogelijk om zelfs HQ/HD kaarten zonder vertraging weer te geven op oudere smartdevices.

Reeds bezochte locaties kunnen grafisch onderscheiden worden.

POI trigger manieren

De native apps van Orpheo laten u kiezen uit drie verschillende manieren om uw bezoeker de weg te laten vinden. Het advies is om maximaal drie manieren te integreren.

  • plattegrond(map) modus – tik op de POI op de kaart
  • Lijst-modus – tik op de POI in een lijst overzicht
  • Keyboard modus – voer een POI nummer in
  • QR-modus – gebruik de camera van de smartdevice om een QR code te scannen
Mediaspeler
Verschillende vormen van content kunnen weergegeven worden:

  • Tekst en afbeeldingen;
  • Foto viewer, getimede slideshow;
  • Videos;
  • Audio;
  • 2D / 3D animatie, augmented reality(AR);
  • 360 ° panorama;
  • Encapsulated web page (HTML 5, CSS3, JavaScript).

  Een audio- of videobestand kan te allen tijde door de bezoeker onderbroken worden.

Spelletjes

Orpheo heeft verschillende mini-spelletjes in het assortiment, die de beleving van de bezoeker kun verrijken. Zoals:

 • Quizzen;
 • Combinatie spelletjes;
 • Vind de 7 fouten;
 • Sleep en tik;
 • Puzzels;
 • Vragen;
 • Etc.

  Orpheo kan een storyboard ontwerpen en creëren op basis van uw locatie waarbij een figuur bedacht wordt die de bezoeker op een leuke en interactieve manier door uw locatie begeleidt.

  Op verzoek is veel mogelijk. Eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig!

AR project

Augmenten Reality. Een mooi voorbeeld.

Partnered

“For the Andy Warhol exhibition at the Pietrasanta basilic in Napoli, Orpheo partnered with the Italian National Deaf Agency and exhibition producer Arthemisia. The collaborative project produced an exciting multimedia guide which revolutionised the industry standard for accessibility.

Feel alive

Unmute Art! truly brought the exhibition to life and created a new means of engagement for deaf and hearing visitors alike.

Never look away from the paint

This innovative project was initially designed to offer the best possible user-experience to deaf people, to access the history of the work without looking away from the painting.

Engaging and accessible

In order to achieve this Orpheo developed, in partnership, unique augmented reality content in which sign language is used to allow the artworks to tell their own story. As a result, audio impaired visitors were not sidelined, but rather brought to the forefront with exciting and engaging accessible content.”

With keyboard or full screen, two models to choose from

The Orpheo Hybe comes in 2 models:

 • Full screen: one with a large multi-touch screen, offering high resolution and wide viewing angle;
 • With keyboard: the other with a smaller touch screen and a 12-key backlit keyboard.

Whichever model you choose, our lightweight Hybe device is cased with impact and weather resistant ABS plastic, making it suitable for both indoor and outdoor high volume visitor attractions, withstanding 90% humidity (IP64 standard). Robust and compact, the Hybe has a USB Type-C connector for individual charging and 2 standard jacks for headphones which offer several advantages. Firstly, this limits the possibility of running low on devices when the site is particularly busy (allowing some visitors to share a single device) and this feature also benefits visually impaired visitors who can share a device with a companion throughout the visit.

Over Mobile Apps by Orpheo

De PWA - Progressive Web Application en de native apps hebben verschillende karakteristieken. Afhankelijk van de situatie moet gekeken worden welke optie het beste is om uw bezoekers een zo goed mogelijke beleving te geven.
We helpen graag. Neem contact op voor meer informatie.

Orpheo PWA in gebruik