Sennheiser MobileConnect

Hoe snel u ook bent, het geluid is altijd op tijd
Plaats uw aanvraag

Sennheiser MobileConnect

Bring Your Own Device……made easy

Hoe Sennheiser MobileConnect werkt

sennheiser mobileconect

Sennheiser MobileConnect is een revolutionair systeem om real time audio streaming te verzorgen naar uw personal device. Tegenwoordig wordt meer-en-meer gesproken over BYOD, oftewel Bring Your Own Device. Het systeem kan stand-alone draaien, maar ook in een bestaand draadloos netwerk opgenomen worden. Tot 4 audiobronnen kunnen op een Sennheiser ConnectStation aangesloten worden en tot 10 Connectstations kunnen worden doorgelust. Er kunnen tot 50 smartphones tegelijk bedient worden, waardoor de gebruiker door middel van een app op zijn/haar smart device een van de kanalen kan selecteren en beluisteren met eigen hoofdtelefoon, persoonlijke inductielus of eventueel met aansluiting op de Direct Audio Input van een hoorapparaat. Het unieke van deze oplossing is de beperkte vertraging (latency), waardoor binnen de acceptabele grens voor lipsynchroon wordt gebleven.

De componenten

– Sennheiser MobileConnect ConnectStation
– WiFi accesspont
– Smartphones (met Sennheiser MobileConnect app)

De Sennheiser MobileConnect ConnectStation is de centrale unit waarop o.a. de audiosignalen worden aangesloten. Tevens wordt op het ConnectStation een WiFi accesspoint aangesloten, waarmee de audio via de wifi-band wordt verstuurd via 2,4 en 5 GHz frequenties.

OVERZICHTELIJK

BRING YOUR OWN DEVICE ZO WERKT HET

Sennheiser MobileConnect is even briljant als eenvoudig. Veel van uw bezoekers zullen een (Apple iPhone) smart device hebben. Deze kunnen ze nu nog vaker gebruiken. Ook in uw locatie. Door gebruik te maken van de App kunnen ze eenvoudig kiezen uit het door u gekozen audio aanbod en zo optimaal profiteren van hun bezoek aan uw locatie.

UW APP

Sennheiser-Mobile-connect-in-gebruik

De App biedt 4 selecteerbare kanalen. Afhankelijk van de configuratie van het systeem zijn tot 4 kanalen beschikbaar. Het systeem biedt ondersteuning voor 50 smart devices, zoals iPhone, iPad of iPod Touch. Zowel Androis als iOS.

IEDEREEN KAN HET

Sennheiser-Mobile-connect-in-gebruik

Bedien uw gasten nog beter met Sennheiser MobileConnect. Het systeem is perfect te gebruiken in kerken, theaters, bioscopen, conferenties en het onderwijs. Laat u overtuigen en vraag een demo aan.

Hoe werkt ’t?

Een voorbeeld

Stel: u heeft een kerk en u wilt uw bezoekers een andere taal aanbieden of de dienst bereikbaar maken van mensen met een gehooruitdaging. Maar u wilt dit op een moderne manier doen, conform BYOD (BYOD = Bring Your Own Device) . Met Sennheiser Mobile Connect is dit mogelijk. U kunt op de website van uw locatie de Sennheiser App aanbieden. Of bijvoorbeeld via het wifi netwerk van uw kerk. Uw bezoeker neemt plaats in de ruimte waar de dienst begint. Met de App kunnen de bezoekers (uw gasten) kiezen uit maximaal 4 audiosporen. Het Sennheiser Mobile Connect systeem zorgt ervoor dat het gewenst audiosignaal met een nagenoeg lipsynchrone accuraatheid aangeboden wordt aan de bezoekers. Het grote voordeel is dat de bezoeker gebruik maakt van hun eigen apparaat en dat zij gebruik kunnen maken van hun eigen hoofdtelefoon. 

Bijvoorbeeld:

Universiteiten

Crematoria

Congrescentra

Theaters