0031(0)79-20 33 007
guidexpresse

Alexander Elderson

Oprichter en eigenaar

Lees de verhalen van Alexander Elderson

Heel soms over de bijzondere locaties waar GuideXpresse te vinden is, vaker over mogelijkheden en hopelijk altijd leuk om te lezen.

audioguides opbergen doe je zo

audioguides opbergen doe je zo

audioguides opbergen in een mooi rack Een mooie opgeruimde ontvangstruimte is natuurlijk altijd aan te raden. Het straalt enorme rust en organisatie...

Reizende gezelschappen fluisteren

Reizende gezelschappen fluisteren

Reizende gezelschappen Bent u aangesloten bij een reizend gezelschap of wellicht bent u organisator van reizen voor gezelschappen? Dit artikel is...

Naast oprichter en eigenaar van GuideXpresse is Alexander Elderson ook EHBO-er. 

Eerste Hulp Bij Onverstaanbaarheid dus

Als voormalig productspecialist bij Sennheiser is Alexander Elderson al sinds begin van deze eeuw werkzaam met rondleidingsystemen, audioguides en tolksystemen en is daardoor behoorlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Door intensief contact met de specifieke afdelingen in de Sennheiser fabriek in Duitsland is een gedegen basis voor zijn eigen bedrijf ontstaan.
Hij helpt graag bij het persoonlijk opnemen van jullie aanvraag en het verwerken in een passende offerte.

GuideXpresse is opgericht in 2011. Inmiddels drie panden verder is het nog steeds een eenmanszaak, maar doen we het allang niet meer alleen. Door gebruik te maken van een stevig netwerk van specialisten kan iedere vraag op het vakgebied van GuideXpresse perfect uitgevoerd worden. Perfectie en geen zorgen zijn de belangrijkste pijlers. Kom maar op.