guidexpresse

Alexander Elderson

Oprichter en eigenaar

Lees de verhalen van Alexander Elderson

GuideXpresse is op veel bijzondere locaties te vinden. Soms mogen we daar over schrijven en soms komen we daar ook aan toe. Lees hier het een en ander terug als het gaat om verhalen over rondleidingsystemen, audioguides en fluisterset.

Audiotour apparatuur tijdens en na het Corona tijdperk

Audiotour apparatuur tijdens en na het Corona tijdperk

Het is juni 2020. Hoe gaan we om met het gebruik van audiotour apparatuur? Gelukkig kruipen we weer langzaam uit het Corona tijdperk. Juist nu zijn de meningen over van alles zo verdeeld, niet te geloven. Eigenlijk zouden meer mensen juist naar elkaar toe moeten...

Stadswandeling en niemand luistert

Stadswandeling en niemand luistert

Ze zijn super populair, die stadswandelingen….en dat is begrijpelijk. Het is hartstikke leuk om met een groep rondgeleid te worden door een (vreemde)stad en spannende en/of interessante verhalen te horen hierover. Dit kan tijdens een stadswandeling. Zo...

Naast oprichter en eigenaar van GuideXpresse is Alexander Elderson ook EHBO-er. 

Eerste Hulp Bij Onverstaanbaarheid dus

Als voormalig productspecialist bij Sennheiser is Alexander Elderson al sinds begin van deze eeuw werkzaam met rondleidingsystemen, audioguides en tolksystemen en is daardoor behoorlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door intensief contact met de specifieke afdelingen in de Sennheiser fabriek in Duitsland is een gedegen basis voor zijn eigen bedrijf ontstaan. Hij helpt graag bij het persoonlijk opnemen van jullie aanvraag en het verwerken in een passende offerte.

GuideXpresse is opgericht in 2011. Inmiddels drie panden verder is het nog steeds een eenmanszaak, maar doen we het allang niet meer alleen. Door gebruik te maken van een stevig netwerk van specialisten kan iedere vraag op het vakgebied van GuideXpresse perfect uitgevoerd worden. Perfectie en geen zorgen zijn de belangrijkste pijlers. Kom maar op.