U bent hier: Start > Audioguides > Comfortabele hoofdtelefoons

Comfortabele hoofdtelefoons

Afgelopen weken waren weer lekker druk. GuideXpresse staat bekend om het gebruik van de comfortabele hoofdtelefoons voor het Sennheiser Tourguide 2020D rondleidingsysteem. Sterker, we zijn de enige in de Benelux, die deze hoofdtelefoons in de verhuur hebben in combinatie met de eerder genoemde rondleidingset.

Comfortabele hoofdtelefoons voor optimale ervaring

Net als bij de in het vorige bericht genoemde Fashion Event in de Amsterdam RAI gebruiken we voor congressen zeer comfortabele hoofdtelefoons. Het zijn zogenaamde nekbandhoofdtelefoons, zodat het haar(indien aanwezig) gewoon in model blijft zitten. Deze week hadden we een aantal honderd van deze comfortabele hoofdtelefoons uitstaan op diverse events.

Altijd goed

De hoofdtelefoons blinken uit in gemak en comfort. Gemak vanwege het eenzijdige snoer en comfortabel omdat de hoofdtelefoons niet in de gehoorgang gaan en zeker niet strak om het hoofd zitten en toch voldoende afsluiten van de omgeving. Wanneer u deze inhuurt bij GuideXpresse worden ze geleverd op een makkelijk te gebruiken rek/meubel, zodat uw bezoekers heel makkelijk voorzien kunnen worden van deze comfortabele hoofdtelefoons. Alleen bij GuideXpresse!

Dubbel plezier

Tijdens genoemde congressen wordt per Sennheiser Tourguide ontvanger 1 hoofdtelefoon aangesloten. Een persoonlijke inductielus t.b.v. mensen met een gehooruitdaging is uiteraard ook mogelijk. Tijdens beurzen of tentoonstellingen waar het mooie Orpheo Mikro ingezet wordt is het ook mogelijk om twee comfortabele hoofdtelefoons aan te sluiten. Perfect en gezellig. U kunt zo uw rendement (capaciteit) op slag verdubbelen en bovendien is het leuk voor stelletjes dat zij op hetzelfde moment dezelfde teksten/audiofragmenten horen.

De gebruikte foto hierboven is gemaakt tijdens de MINT fair van 2015 in de Amsterdamse RAI.

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

GuideXpresse helpt graag

Neemt u contact met ons op als we mogen helpen bij dit leuke onderwerp. Dat kan snel via de knop rechtsonder in beeld. 

Bent u al iets meer op de hoogte van de materie en wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen dan maakt u gebruik van dit formulier. Wees welkom.

Dit bericht is geplaatst in: Audioguides | Tourguide
Gebruikte tags: Audioguides, Tourguides: Eerste Hulp bij Onverstaanbaarheid
is de maker van de foto bovenaan deze blogpost.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

0 reacties