0031(0)79-20 33 007

fluisterset voor ieder budget

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > Fluisterset > fluisterset voor ieder budget

Dit bericht is geplaatst in: Fluisterset | Vertaalsysteem

Steeds vaker worden fluistersets gebruikt tijdens kleinschalige events. Bijvoorbeeld tijdens een rechtszaak, maar ook voor (internationaal) reizende gezelschappen. Niet iedereen heeft een groot en duur systeem nodig. Soms volstaat een budget fluisterset. Lees hieronder waarom de Orpheo OTG 5+ set ideaal kan zijn.

Wat is een fluisterset?

Een gemiddelde fluisterset bij GuideXpresse bestaat uit een draadloze microfoon en een aantal ontvangers. In het geval waar we nu over spreken een zender met een headworn microfoon en 5 ontvangers met in totaal 10 hoofdtelefoons (!).

Budget fluisterset

Bij GuideXpresse wordt gewerkt met kwaliteitsmerken. Dat is het prettigst. Sennheiser levert systemen, die gebonden zijn aan vaste laadkoffers. 10, 20 of 40 stuks. Orpheo heeft een laadkoffer voor 24 units, 23 ontvangers en 1 zender dus. Dit zijn dus de standaard uitvoeringen. De laad- en transportkoffers maken de sets vaak zwaar en onhandig voor (openbaar) vervoer.

Juist daarom wordt er vaak gevraagd naar een kleinere set en als het kan ook wat goedkoper. Wat budget vriendelijker beter gezegd.

ORPHEO OTG 5+

Speciaal om aan deze vraag te voldoen kunt u (alleen bij) GuideXpresse terecht om de zeer flexibele en compacte Orpheo OTG 5+ set aan te schaffen. Deze set is bijzonder, omdat:

 • De set bestaat uit 5 ontvangers voor de luisteraars;
 • Iedere ontvanger voorzien is van 2 hoofdtelefoon uitgangen, waardoor er bij piekdrukte 10 luisteraars bediend kunnen worden;
 • De zender voor de spreker voorzien is van een headworn microfoon, zodat de handen vrij zijn en het gesproken woord het duidelijkst;
 • Iedere unit opgeladen kan worden, zoals een mobiele telefoon opgeladen wordt;
 • De zender blauw is en de ontvangers zwart;
 • Verder de zender en de ontvangers fysiek hetzelfde zijn;
 • De zender en ontvangers voorzien zijn van handig draagkoord;
 • Gebruiksduur van de ontvanger tot 50 uur(!);
 • Gebruiksduur van de zender tot 20 uur(!);
 • De set voorzien is van zeer hygiënische hoofdtelefoons; 5 Orpheo Airsets en 5 mono-oorclips;
 • De gebruikte 2.4 Ghz band is wereldwijd te gebruiken. Dankzij de 50 presets is er altijd wel een kanaal beschikbaar;
 • Door het compacte formaat en lage gewicht zeer gemakkelijk mee te nemen in (openbaar) vervoer.
orpheo OTG RX en OTG tX
De set wordt standaard geleverd met 5 Orpheo Airsets en 5 mono-oortjes (de onderste)

Budget FLUISTERSET, WEL ZO COMFORTABEL

De luisteraars zullen extra blij zijn met de hoofdtelefoons. Door het bijzondere ontwerp raken de luidsprekers de oren amper en kunnen ze toch perfect meeluisteren met de tolk of rondleider. De spreker zal blij zijn met de blauwe kleur van de zender. Daarmee is deze goed te onderscheiden van een ontvanger. Niet gek voor een budget fluisterset 🙂

Orpheo-Airset-in-gebruik-aidiotour apparatuur
Orpheo Airset als waardevolle toevoeging op uw audiotour apparatuur

Bent u ook op zoek naar een goede tolk? Wij brengen u graag in contact met de juiste persoon.

Nog even dit…

Voor de goede orde is het wellicht nog even goed om te vermelden dat deze mooie budget fluisterset bestaat uit een zender en 5 ontvangers, die bedoeld zijn voor eenrichtingsverkeer. Een iemand spreekt en de 5 (of 10) luisteraars luisteren.

Bekijk de brochure voor de prijs.

De set is trouwens ook heel makkelijk uit te breiden. Vanaf ongeveer 1 zender en 13 ontvangers is het wel verstandiger om een laadkoffer aan te schaffen.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.