Sennheiser Tourguide

's werelds beste tourguide systeem
Offerte voor inhurenOfferte voor aanschaffen
Sennheiser Tourguide setje

Hoorbaar overtuigend

Sennheiser Tourguide blinkt uit in een zeer eenvoudige bediening en  overtuigt bovendien met professionele functionaliteiten. Het digitale Sennheiser Tourguide 2020-D staat voor ongecompliceerde audio-oplossingen in bezoekersbegeleiding, op conferenties, bij vertalingen en voor ondersteunend luisteren.

GEWOON MEER INTUÏTIEF.

Voor de digitale Sennheiser Tourguide 2020-D is geen speciale technische kennis nodig. De intelligente technologie zorgt voor een absoluut eenvoudige bediening. Het systeem is snel ingesteld en klaar voor de klus, mede omdat ontvangstkanalen snel kunnen worden gesynchroniseerd met een druk op de knop wanneer de apparatuur  nog in de oplader staat. Het gehele systeem is ontworpen voor gebruiksgemak. De HDE stethoset combineert een ontvanger en een hoofdtelefoon in één apparaat. Hij schakelt automatisch aan wanneer het aan wordt gezet en is direct klaar voor gebruik. Dat is zo simpel en intuïtief als het maar zijn kan.

MAKKELIJKER TE BEGRIJPEN.

Sennheiser Tourguide 2020-D werkt binnen de licentievrije ISM-frequentieband en is daarom zeer snel in te stellen zonder ingewikkelde frequentieplanning. Automatische functies maken de installatie en bediening nog gemakkelijker. Indien nodig kunnen systeemfuncties individueel worden uitgebreid. De standaardinstelling van de frequentie presets, bijvoorbeeld, kan worden gewijzigd en door middel van een professionele antennebeheer kan het bereik verder worden vergroot in stationaire operatie.

MEER FLEXIBEL INZETBAAR

Volledige flexibiliteit voor diverse applicatie scenario’s: Sennheiser Tourguide 2020-D is niet alleen geschikt voor begeleiding en tolk-toepassingen. Als luisterhulpmiddel in theaters of operahuizen kunnen persoonlijke inductielussen eenvoudig worden aangesloten op het systeem. Sennheiser Tourguide 2020-D is ook uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik en daarom bent u van harte welkom voor de inhuur. Het systeem is snel en eenvoudig in te stellen en kan professioneel worden uitgebreid met accessoires zoals een koffer met geïntegreerde oplaadapparatuur. 

Sennheiser-EK-2020D-tourguide-ontvanger
Sennheiser-SKM2020D-draadloze-tourguide-handmicrofoon-vooraanzicht

Met z’n twee is het toch leuker

Verreweg de meeste mensen kiezen voor het gebruik van een Sennheiser SK2020D zakzender in combinatie met een slanke headworn microfoon. Logisch, want de handen zijn dan immers vrij en de spraakverstaanbaarheid is het hoogst. Maar soms komt het voor dat er een tweede spreker is ofwel er is sprake van duo presentatie. Dan zou het gebruik van een handmicrofoon wel eens zeer handig kunnen zijn. De draadloze Sennheiser Tourguide handmicrofoon kan immers gemakkelijk over en weer gegeven worden. Ook vragen uit het publiek kunnen eenvoudig gesteld en gedeeld worden. De antwoorden trouwens ook.

Te waardevol om niet te beschermen

De ontvangers van het Sennheiser Tourguide systeem zijn voorzien van ingebouwde Lithium-Polymer accu’s. De zakontvanger heeft een capaciteit van 1500 mAh en de stethoscoopontvanger 830 mAh. De accu’s hebben geen last van het zogenaamde geheugeneffect en kunnen daarom met een gerust hart achter gelaten worden in de daarvoor bedoelde laadkoffer. De apparatuur is in maximaal 3,5 uur volledig opgeladen en zakontvanger heeft dan gelijk een gebruiksduur tot wel 16 uur.

Door gebruik te maken van de groene synchronisatie knop in de koffer kunt u in een handeling alle ontvangers in deze koffer op hetzelfde kanaal zetten. Er kunnen maximaal 20 ontvangers en twee zakzender(accu)s tegelijk opgeladen worden.

De Sennheiser Tourguide EZL2020-20 koffer is voorzien een handvat op het deksel, waardoor een en ander eenvoudig en snel meegenomen kan worden. Indien gwenst kan zelfs een optionele pull-out besteld worden.

Sennheiser Tourguide EZL2020-20 gevuld
rondleidingsysteem Sennheiser
Sennheiser-EZL2020-20-met-HDE-2020D-kinbeugelontvangers Sennheiser Tourguide 2020D
Sennheiser Tourguide ontvanger met inductielus
Sennheiser-EZL2020-20-met-GZR-2020D-pull-out-trolley-onderaanzicht
Sennheiser-HP02-100-hoofdtelefoon

Optimale spraakverstaanbaarheid

Bij de absolute topkwaliteit van Sennheiser Tourguide horen ook perfecte hoofdtelefoons. Lichtgewicht en speciaal gericht op het overbrengen van spraak. De hoofdtelefoon komt in twee smaken. Een nekbandhoofdtelefoon met een enkelzijdig snoer en een over het hoofd gedragen hoofdtelefoon. Ze klinken hetzelfde.

Sennheiser-NP02-100-nekbandhoofdtelefoon-met-enkelzijdig-snoer-minijack

Lees de verhalen van GuideXpresse

GuideXpresse is op veel bijzondere locaties te vinden. Soms mogen we daar over schrijven en soms komen we daar ook aan toe. Hieronder enkele blogs over tourguide producten.

Reizende gezelschappen fluisteren

Reizende gezelschappen fluisteren

Reizende gezelschappen Bent u aangesloten bij een reizend gezelschap of wellicht bent u organisator van reizen voor gezelschappen? Dit artikel is dan wellicht interessant voor u. Het maakt eigenlijk niet uit of u een nationaal of internationaal reizend gezelschap...

Pin It on Pinterest