0031(0)79-20 33 007

smartphones en apps

Tegenwoordig lijkt alles wel via de smartphone te gaan. Met MyOrpheo en Sennheiser kunnen we daarin meegaan. Of niet, afhankelijk van uw  bezoekers kunnen we ook de benodigde hardware bij de door ons voor u op maat gemaakte app bieden. Om u te helpen bij de zoektocht naar het perfecte product voor uw situatie zetten we de producten als volgt uiteen:

Alleen de app

het einde, de perfecte start

Wij creeren een iOS of Android app (of beiden) voor uw locatie. Gebaseerd op een standaard lay-out of volledig op maat gemaakt voor u. Gebaseerd op het gebruik van de eigen smartphone van de bezoeker.

Leer meer over (My)Orpheo

app + Hardware

Individuele weergave

Bij individuele audio/video weergave loopt de bezoeker met zijn of haar device door uw locatie, bijvoorbeeld bij musea, stadswandelingen en dergelijke. In deze categorie kan er sprake zijn van zowel audio- als videoweergave.

Leer meer over Orpheo touch

Hardware & App

lip synchrone weergave

Bij lipsynchrone (low latency) weergave, bijvoorbeeld in het theater, crematoria, fitnesscentra en dergelijke of bij audiotranscriptie is het de bedoeling dat het geluid zo snel mogelijk te horen is op het device van uw bezoeker. In deze categorie is er alleen sprake van geluidsweergave.

Leer meer over Sennheiser Mobile connect