0031(0)79-20 33 007

Tour Apps

Een verrijking voor iedere tour.

Tour apps

Zowel aanvullend als stand-alone

Tour Apps

Vergroot de betrokkenheid van uw bezoekers

Tour Apps

Ook voor uw locatie

iphone-tour-apps

Tour Apps: altijd een goed idee

Heeft u een themapark? Verzorgt u stadswandelingen? Dan is de kans groot dat u al eens de vraag heeft gehad of u ook een tour app beschikbaar heeft voor de bezoeker. De marktpenetratie van smartphones, zowel iOS als Android, is zeer hoog. Kent u nog iemand met een ‘gewone’ telefoon? Precies, bijna iedereen heeft er een. En waarom zou u daar niet op inspringen?  Er is veel mogelijk, maar u kunt het zo eenvoudig houden als u wenst.

“Wij willen graag tour apps aanbieden aan onze gasten, maar hoe werkt dat eigenlijk?”

Geen zorgen, u bent bij GuideXpresse aan het juiste adres. De kernactiviteit van GuideXpresse is rondleidingsystemen, we doen niet anders. En dit is de nieuwste aanvulling op ons programma. We lopen stap voor stap het proces met u door.

stap 1 bij het creëren van tour apps

Stap 1: Het verzamelen van ideeën voor uw tour app.

Om te beginnen belt of mailt u met GuideXpresse uiteraard. Dan gaan we samen kijken wat u wilt, wat er mogelijk is en dat soort dingen. We gaan kijken wat voor soort tour u wilt aanbieden, inclusief verschillende talen en publieksoorten. U bepaalt of u gebruik wilt maken van extra mogelijkheden, zoals interactieve mappen, bezoekersinformatie, QR codes, geo-locatie service en/of social media integratie. Ook is het tijd om na te denken over de content, die u wilt aanbieden met de tour app. Uiteraard kunnen we u helpen met het creëren van professionele audio, video of 3d modellen. We maken daarbij gebruik van ons netwerk en het award-winning Content Creation Team van Orpheo.

Stap 2: Het uploaden van Content en bouwen van de tour.

Zodra u weet wat u wilt en de content is klaar kan alles worden geüpload in het Content Management Systeem van Orpheo. Het is dan een kwestie van de content op de juiste plekken programmeren. Daar hoeft u niets aan te doen overigens, dat doen wij.

Stap 2 in het creatieproces van uw tour app
Stap 3 het testen van uw tour app

Stap 3: Het testen van uw tour app.

OK, alles staat vermoedelijk op de juiste plek. Maar alles wordt natuurlijk nog wel uitgebreid getest op de eigen mobiele apparatuur. Direct vanuit het Content Management Systeem wordt het overgebracht naar de smartphone en dan wordt er gekeken naar eventuele verbeteringen en dergelijke.

Stap 4: Het uploaden van de tour app naar de app stores

Alles is nu uitgebreid getest en gedaan. Het is tijd om uw tour app aan te bieden aan de verschillende app-stores. Houdt u er rekening mee dat het bijhouden van een tour app onderhevig is aan jaarlijkse kosten. U kunt de app uiteraard zo vaak wijzigen als u wilt. Denkt u ook na of de app gratis beschikbaar moet zijn voor uw bezoekers?

Stap 4, het uploaden van de tour app naar de app stores
Orpheo Tour Apps zijn geschikt voor Apple iOS

Geschikt voor ios devices

Orpheo tour apps zijn geschikt voor Android

Geschikt voor Android devices

Beter even bellen 

Het doel is om het gebruik voor de bezoeker zo intutief mogelijk te laten zijn. En er is veel mogelijk. Daarom is het verstandig om betreffende dit onderwerp even persoonlijk contact te hebben. Het snelst kan dat via de knop rechtsonder in beeld. Via het formulier hiernaast is uiteraard ook mogelijk.