0031(0)79-20 33 007

Rondleidingsysteem

Naar uw wens

Sennheiser Tourguide 2020D

‘s werelds referentie als het gaat om rondleidingsystemen.

Orpheo OTG

Extreem compact en veelzijdig. Ideaal voor (internationaal) reizende gezelschappen.

Rondleidingsysteem

“Wij hebben geen rondleidingsysteem nodig, we doen het al jaren zonder.” Of “De rondleider kan toch ietsje luider praten.” Veelgehoorde redenen, die ertoe leiden dat de beleving bij uw bedrijf voor verbetering vatbaar is. Voor zowel uw gast als uw werknemer, die de rondleiding geeft. Graag leggen we u uit wat de voordelen van een goed rondleidingsysteem zijn voor uw bedrijf of locatie.

 

Sennheiser rondleidingsysteem
Een goed rondleidingsysteem maakt het leven zo veel mooier!
Op deze pagina leggen we het belang van een goed rondleidingsysteem uit, ongeacht de uiteindelijke locatie. Dit kan een fabriek, een bouwplaats, een museum, een toeristische attractie of waar dan ook zijn. U wilt uw gasten iets vertellen en wilt dat ze hier zo veel mogelijk van meekrijgen. Bovendien heeft uw werknemer baat bij optimale arbeidsomstandigheden om goed te kunnen functioneren, maar ook om fysiek niet te veel belast te worden. Ga maar na; als de rondleider de hele dag moet schreeuwen om (niet) gehoord te worden dan is dat verspilling van kostbare energie.
Daar heeft u gelijk twee belangrijke redenen om een goed rondleidingsysteem te overwegen. Bovendien is er is nog een derde goede reden en dat is bedrijfsveiligheid. Wij adviseren u graag bij de zoektocht naar het juiste rondleidingsysteem voor u.

Een goed rondleidingsysteem zorgt voor optimale betrokkenheid van uw klanten

Bij GuideXpresse-kunt-u-een-professioneel-rondleidingsysteem-huren-Sennheiser-Tourguide-2020D
Uw medewerker geeft een rondleiding door uw locatie. Er moet informatie overgebracht worden. Met andere woorden, u steekt energie in verschaffen van informatie aan anderen. Zou het dan niet rendabeler zijn als die informatie ook goed over komt? Dat er geen energie verloren gaat? Er is altijd (té veel) omgevingsgeluid, de groep is vaak net iets te groot om op een comfortabele manier toegesproken te worden. Dus zonder stem verheffen. Dit zijn valkuilen, die ervoor zorgen dat uw klanten afhaken. En dat terwijl U juist op een betrekkelijk eenvoudige manier de aandacht en daarmee ook de betrokkenheid kunt vergroten. U kunt dit realiseren door gebruik te maken van ondersteunende apparatuur; een rondleidingsysteem.
De rondleider wordt voorzien van microfoon, de bezoekers worden voorzien van hoofdtelefoons. Het rondleidingsysteem werkt draadloos op een veilige frequentie. De persoon die de rondleiding geeft hoeft zijn of haar stem niet te verheffen en kan op een comfortabele manier het publiek toespreken. Vragen uit het publiek kunnen op een eenvoudige manier beantwoord en gedeeld worden. En hoewel uw gasten een hoofdtelefoonontvanger dragen zullen zij dit amper als vervelend ervaren door de goede ergonomie van de ontvangers. Aan alles is gedacht. Uw bezoekers zullen het verhaal van a tot z kunnen verstaan én waarderen.

Een goed rondleidingsysteem zorgt voor betere arbeidsomstandigheden

Iedereen, die de gehele dag zijn stem moet verheffen om een boodschap over te brengen, zal hier aan het eind van de dag hinder van ondervinden. Vermoeidheid, schorre stem, hoofdpijn, noem maar op. Zeker als het het beroep is van iemand om informatie over te dragen aan groepen mensen, dan is het zaak om te zorgen voor optimale omstandigheden. Het gebruik van spraak ondersteunde audio apparatuur is in deze zeer rendabel en bovendien zal uw medewerker dit comfort zeer zeker waarderen. Niet alleen wordt er zorg gedragen voor zijn gezondheid, maar ook zijn of haar werk heeft veel meer betekenis.

Rondleidingsysteem Orpheo OTG
Sennheiser Tourguide 2020D fluisterset in actie op meertalige bruiloft

Een maatwerk rondleidingsysteem draagt bij aan bedrijfsveiligheid

Veiligheid op de werkvloer is belangrijk. En niet alleen voor uw medewerkers. Ook voor derden. Dit kunnen tijdelijke medewerkers zijn (ZZP), conform artikel 7:658 Burgerlijk Wetboek (afgekort: BW), maar zeer zeker ook bezoekers. U moet er toch niet aan denken dat er wat gebeurt met uw klant tijdens een rondleiding door uw fabriek? Géén enkele situatie is hetzelfde. Juist om die reden kunnen we uw rondleidingsysteem op maat maken. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Een rondleidingsysteem ontneemt u zorg

GuideXpresse is specialist in rondleidingsystemen. Dat betekent dat wij u kunnen voorzien van het rondleidingsysteem dat het best aansluit bij uw wensen. Door bovengenoemde factoren te combineren hebben we een uniek product, waar we zeer enthousiast over zijn. Dit enthousiasme willen we graag met u delen. Waar u zeker rekening mee dient te houden als u op zoek bent naar het juiste rondleidingsysteem is uiteraard uw budget, de specificaties van het rondleidingsysteem, de afmetingen tijdens transport en de frequentie waarmee u het rondleidingsysteem gaat inzetten.

Uw budget

Dit is een heel belangrijk punt om mee te beginnen. Bij GuideXpresse kunt u terecht voor twee merken als het gaat om een rondleidingsysteem. Wanneer uw budget wat ruimer is en u wilt absoluut het beste dan kiest u zonder twijfel voor Sennheiser Tourguide. Is uw budget iets krapper dan zult u blij worden van het Orpheo Tourguide rondleidingsysteem.

De specificaties

Let bij de aanschaf van een rondleidingsysteem vooral op wat voor u belangrijk is. Wilt u dat het rondleidingsysteem stil is als er niet gesproken wordt en dat de draadloze transmissie van het gesproken woord kraakhelder is dan kiest u voor Sennheiser Tourguide. Vindt u het niet erg dat er een lichte basisruis aanwezig is, maar gaat u voor toch duidelijke spraakverstaanbaarheid en een veel langere accuduur dan kiest u voor Orpheo Tourguide. Ter snel vergelijk; het Sennheiser systeem heeft een accuduur tot 16 uur en het Orpheo systeem tot wel 50uur!

De afmetingen

Dit is een inkopper. Het Sennheiser systeem is in de transport- en laadkoffer zo’n beetje meer dan het dubbele van het Orpheo Tourguide systeem. Houd hier rekening mee. Reist u veel per trein of kan het systeem in de auto mee? In dit stuk is het verschil goed duidelijk gemaakt.

De gebruiksfrequentie

Bent u van plan om het systeem meer dan eens per maand in te zetten? Dan is het het overwegen waard om voor het superieure Sennheiser rondleidingsysteem te gaan. Gebruikt u het beduidend minder dan is de overweging inhuren of Orpheo Tourguide.

Met andere woorden

Een rondleidingsysteem heet ook wel:

  • Tourguidesysteem
  • Rondleidingset
  • Fluisterset
  • Spreekset

Sennheiser Tourguide

Sennheiser Tourguide is absoluut het beste rondleidingsysteem ter wereld. Sennheiser zet hierin de standaard en wordt derhalve ook altijd als referentie gebruikt. Perfecte spraakverstaanbaarheid gecombineerd met een storingsvrije draadloze transmissie zorgen er immer voor dat het gesproken woord als ware het een één op één gesprek te volgen is. Sennheiser is heer en meester als het gaat om een kwalitatief hoogstaand rondleidingsysteem. Er is geen bedrijf ter wereld dat zo veel ervaring heeft als het gaat om draadloze transmissie en optimale geluidskwaliteit. Wanneer u uw collega’s en uw klanten het beste wilt bieden wat er te verkrijgen is en daarmee uw imago naar een hoger niveau wilt tillen, dan is dit het rondleidingsysteem van uw keuze. 

Orpheo Tourguide OTG

Het Franse Orpheo is een enorm leuke, creatieve Franse producent van audio- en tourguidesystemen. Daar waar het budget niet toereikend genoeg is voor een Sennheiser rondleidingsysteem en wanneer u toch een goede kwaliteit wilt kunnen bieden aan uw gasten kiest u voor een Orpheo rondleidingsysteem. Laat u verrassen en vraag eens een demo aan.