0031(0)79-20 33 007

Rondleidingsysteem huren

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > Rondleidingsysteem huren

Dit bericht is geplaatst in: Tourguide

Een rondleidingsysteem huren. Waarom zou je dat doen? Het aanschaffen van een rondleidingsysteem is voor het ene bedrijf net even wat rendabeler dan voor het andere. Hoe je het ook draait of keert het blijft een (behoorlijke) investering en daar moet goed over nagedacht worden. En op het moment dat u het systeem slechts enkele keren per jaar gebruikt, dan adviseren we u om het systeem bij GuideXpresse in te huren. Overigens is het wel zo dat wanneer u eenmaal een rondleidingsysteem heeft u deze ook vaker gaat gebruiken.

De voordelen van het huren van een rondleidingsysteem

  • Het is fijn voor de luisteraars
  • Er wordt geen energie verspilt
  • Het is snel geregeld
  • Uw (bedrijfsimago) krijgt een boost

Het huren van een rondleidingsysteem is fijn voor de luisteraars

Staat u nog steeds te schreeuwen voor een te grote groep? Vanaf ongeveer 8 personen is het toch echt wel fijn voor de luisteraars als u gebruik maakt van een goed rondleidingsysteem. Uw gasten zijn er om uw verhaal te horen en wat is er nou fijner dan dit verhaal ook daadwerkelijk goed overkomt? Als de groep te groot wordt dan raakt het gesproken woord al gauw onhoorbaar door het natuurlijke omgevingsgeluid. Geluid dat ontstaat door de groep zelf, maar aangesterkt door de omgeving.

Wanneer uw bezoekers alles goed kunnen verstaan dan zal de betrokkenheid bij uw verhaal (product/bedrijf) automatisch toenemen.

Er wordt geen energie verspilt

Doordat u gebruik maakt van een rondleidingsysteem hoeft de rondleider niet meer de stem te verheffen om zijn of haar verhaal duidelijk te maken. Energiewinst! Het mes snijdt hierbij aan twee kanten, want als de luisteraar makkelijker in staat is om het verhaal te kunnen volgen dan is dit ook pure energie winst.

Het is snel geregeld

Ok, het is geregeld. U wilt een rondleidingsysteem huren voor uw volgende rondleiding door de fabriek of stadswandeling. Of eigenlijk ieder situatie, waarbij u wat te vertellen heeft aan een wat grotere groep. Maakt u gebruik van het het icoontje rechtsonder in beeld om direct contact op te nemen of vult u het aanvraagformulier in en binnen no-time beschikt u over een rondleidingsysteem voor uw event.

Uw (bedrijfs) imago krijgt een boost

Dit is een heel belangrijk, maar toch nog ondergewaardeerd punt. Stel u bent fabrikant van mooie meubelen en u wilt uw bezoekers over uw productie proces vertellen. Als u gebruik maak van een goed rondleidingsysteem dan zal dit automatisch als betrouwbaar over komen. Eigenlijk is het zo dat als de gast niet echt in de gaten heeft dat er gebruik gemaakt wordt van een rondleidingset dat dat het beste is. Maakt u geen gebruik van een rondleidingsysteem of wellicht een krakend en ruisend systeem, dan is de kans groot dat de bezoeker deze ervaring (onbewust) meeneemt in de overweging tijdens het beslissingsproces.

Kwaliteits rondleidingsysteem huren

Wanneer u een rondleidingsysteem inhuurt bij GuideXpresse dan bent u ervan verzekerd dat u voor de beste kwaliteit kiest, want we verhuren uitsluitend Sennheiser Tourguide apparatuur. We bieden u de zekerheid dat u de spullen op tijd heeft en bovendien tegen de scherpste prijs.

Sennheiser Tourguide 2020D rondleidingsysteem huren

Hygiëne

Hygiene is bij GuideXpresse belangrijk en staat daarom op de eerste plaats. Bij terugkomst en het verlaten van het magazijn wordt de apparatuur schoongemaakt en gedesinfecteerd. De meest gebruikte ontvangers hebben siliconen oordopjes, waardoor er sowieso niks hecht aan het materiaal.Maar we nemen altijd het zekere voor het onzekere, zodat u met een gerust hart een rondleidingsysteem kunt huren bij GuideXpresse. Uiteraard kunt u tussen de sessies door ook zelf aan de slag. Met vochtige doekjes, die u vrij eenvoudig bij de supermarkt kunt aanschaffen, is het een fluitje van een cent om de ontvangers van de luisteraars te desinfecteren en reinigen.

AANVULLEND RONDLEIDINGSYSTEEM HUREN

Wat ook vaak voorkomt is dat bedrijven kijken naar hun gemiddelde behoefte en op basis daarvan een nieuwe rondleidingset aanschaffen en vervolgens aanvullend een rondleidingsysteem huren bij piekdrukte. Dat is het beste van twee werelden! Bijvoorbeeld: Een bedrijf heeft maximaal 100 bezoekers per keer rondleiding. Gemiddeld hebben ze echter 80 bezoekers per rondleiding. Voor de enkele keren dat ze 100 bezoekers verwachten huren ze de extra set van 20 ontvangers bij GuideXpresse in. Dat kan natuurlijk ook.

MET ANDERE WOORDEN

Een rondleidingsysteem heet ook wel:

  • Tourguidesysteem / tourguideset
  • Rondleidingset
  • Fluisterset

Meer informatie over rondleidingsystemen kunt u hier lezen.

met afstand de beste

Het houden van afstand onderling is nu meer een issue dan ooit. Gelukkig is dat met de rondleidingsystemen van Sennheiser bij GuideXpresse nog nooit een issue geweest. Sterker, deze systemen excelleren dan juist. Er is echt geen reden om geen rondleidingsysteem te huren bij uw aankomende event.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.