Rondleidingsysteem huren

Het aanschaffen van een rondleidingsysteem is voor het ene bedrijf net even wat rendabeler dan voor het andere. Hoe je het ook draait of keert het blijft een (behoorlijke) investering en daar moet goed over nagedacht worden. En op het moment dat u het systeem slechts enkele keren per jaar gebruikt, dan adviseren we u om het systeem bij GuideXpresse in te huren. Overigens is het wel zo dat wanneer u eenmaal een rondleidingsysteem heeft u deze ook vaker gaat gebruiken.

Rondleidingsysteem huren

Wanneer u een rondleidingsysteem inhuurt bij GuideXpresse dan bent u ervan verzekerd dat u voor de beste kwaliteit (Sennheiser Tourguide) kiest. We bieden u de zekerheid dat u de spullen op tijd heeft en bovendien tegen de scherpste prijs.
Sennheiser Tourguide 2020D rondleidingsysteem huren

Aanvullend rondleidingsysteem huren

Wat ook vaak voorkomt is dat de bedrijven een gemiddelde rondleidingset aanschaffen en vervolgens aanvullend inhuren bij piekdrukte. Dat is het beste van twee werelden! Bijvoorbeeld: Een bedrijf heeft maximaal 100 bezoekers per keer rondleiding. Gemiddeld hebben ze echter 80 bezoekers per rondleiding. Voor de enkele keren dat ze 100 bezoekers verwachten huren ze de extra set van 20 ontvangers bij GuideXpresse in. Dat kan natuurlijk ook.

Maatwerk rondleidingsysteem huren

Het is goed om te weten dat het rondleidingsysteem dat u bij GuideXpresse inhuurt precies op maat wordt geleverd. Dus als u slechts 1 ontvanger nodig heeft, dan leveren wij en betaalt u voor 1 ontvanger. Heel makkelijk en heel overzichtelijk. Doordat het verkopen en verhuren van rondleidingsystemen (en tolksenset, audioguides) de kernactiviteit is van GuideXpresse kunnen we u ervan verzekeren dat wij de scherpste tarieven hanteren. Probeert u ons maar eens.

Voor vrijblijvende info of een aanvraag kunt u dit formulier invullen. Wij komen dan snel in actie.

Met andere woorden

Een rondleidingsysteem heet ook wel:

  • Tourguidesysteem / tourguideset
  • Rondleidingset
  • Fluisterset
  • Pin It on Pinterest

    Share This