0031(0)79-20 33 007
Coca Cola

Coca-Cola zet de deuren op een kiertje

In de Coca-Cola fabriek in Dongen wordt hard gewerkt zodat heel Nederland voorzien is van verfrissende drankjes. Normaal gesproken is er weinig tijd voor rondleidingen, maar in somsmaakt Coca-Cola een uitzondering en is iedereen van harte welkom. Voor wie nieuwsgierig is naar de wereld achter Coca-Cola is dit een kans om een uniek kijkje te nemen achter de schermen. Bezoekers kunnen dan in gesprek gaan, vragen te stellen en een bijzondere beleven.

Normaal gezien kom je niet snel binnen bij Coca-Cola. Het recept voor het maken van de perfect cola is het best bewaarde geheim ter wereld. Toch worden er rondleidingen gegeven. Sennheiser Tourguide 2020D is het rondleidingsysteem wat daarbij gebruikt wordt vanwege de optimale spraakverstaanbaarheid. Ook in rumoerige omgevingen.

De fabriek van Coca-Cola is daar een treffend voorbeeld van.

Tip: op 1.49 minuten is het Sennheiser Tourguide systeem even te zien.

De apparatuur

Bij Coca-Cola in Dongen wordt gebruik gemaakt van zogenoemde stethoset ontvangers, die als het ware aan het oor hangen. Heel eenvoudig in gebruik, omdat de ontvanger uit één geheel bestaat. De rondleider maakt gebruik van een handmicrofoon, zodat ook vragen uit het publiek eenvoudig gedeeld kunnen worden met de groep. Ook duo-presentatie is op deze manier een fluitje van een cent.

Bezoek de website van Coca-Cola