0031(0)79-20 33 007

Museum Apps voorbeeld van Orpheo

U bent hier: Start > Live Content > Live Content Streaming to smartphones > Museum Apps voorbeeld van Orpheo

Dit bericht is geplaatst in: Live Content Streaming to smartphones

Een mooie museum app voor de iPhone of Android toestellen van uw bezoekers. Het begint bijna vanzelfsprekend te worden. Maar in werkelijkheid is het toch wel bijzonder allemaal. GuideXpresse kan u in de goede richting wijzen als u zelf ook zo’n applicatie wilt bieden aan uw museum bezoekers.

MUSEUM APPS: EEN COOL EN HEET VOORBEELD

Het Grand Palais museum te Frankrijk was er veel aan gelegen om een bijzondere beleving te bieden aan de bezoekers van hun Bill Viola expositie. Door gebruik te maken van een interactieve museum app voor iOS en Android toestellen heeft het tentoongestelde boek een heel andere dimensie gekregen. Om een tipje van de sluier op te lichten bieden we u in deze blogpost een klein impressie van wat er mogelijk was tijdens deze expositie in 2014.

MUSEUM APPS: HOE WERKT HET DIT KEER

De meeste klanten, die een museum app willen, zijn tevreden met een plattegrond, een overzicht en een nummeriek toetsenbord om de files te activeren. In het geval van het Grand Palais Museum ging het iets verder. Graag laten we u ervaren hoe deze app werkt. Als u de app hier downloadt en u opent vervolgens de app, dan ziet u rechtsonder een camera icoon. Druk hierop en u wordt gevraagd om toestemming tot het gebruik van de camera van de telefoon. Wanneer u dit toestaat kunt u de twee afbeeldingen in dit bericht scannen en krijgt u vervolgens gave bewegende ‘layers’ te zien betreffende deze afbeelding.

Deze museum app is een voorbeeld van wat er mogelijk is in de MyOrpheo omgeving.

Voorbeeld van een museum app
Voorbeeld van een museum app

Lukt ’t niet? Bekijk de video hieronder of neem contact op via de button rechtsonder in beeld.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.