U bent hier: Start > Bring Your Own Device > Museum Apps voorbeeld van Orpheo

Museum Apps voorbeeld van Orpheo

Een mooie museum app voor de iPhone of Android toestellen van uw bezoekers. Het begint bijna vanzelfsprekend te worden. Maar in werkelijkheid is het toch wel bijzonder allemaal. GuideXpresse kan u in de goede richting wijzen als u zelf ook zo’n applicatie wilt bieden aan uw museum bezoekers.

MUSEUM APPS: EEN COOL EN HEET VOORBEELD

Het Grand Palais museum te Frankrijk was er veel aan gelegen om een bijzondere beleving te bieden aan de bezoekers van hun Bill Viola expositie. Door gebruik te maken van een interactieve museum app voor iOS en Android toestellen heeft het tentoongestelde boek een heel andere dimensie gekregen. Om een tipje van de sluier op te lichten bieden we u in deze blogpost een klein impressie van wat er mogelijk was tijdens deze expositie in 2014.

MUSEUM APPS: HOE WERKT HET DIT KEER

De meeste klanten, die een museum app willen, zijn tevreden met een plattegrond, een overzicht en een nummeriek toetsenbord om de files te activeren. In het geval van het Grand Palais Museum ging het iets verder. Graag laten we u ervaren hoe deze app werkt. Als u de app hier downloadt en u opent vervolgens de app, dan ziet u rechtsonder een camera icoon. Druk hierop en u wordt gevraagd om toestemming tot het gebruik van de camera van de telefoon. Wanneer u dit toestaat kunt u de twee afbeeldingen in dit bericht scannen en krijgt u vervolgens gave bewegende ‘layers’ te zien betreffende deze afbeelding.

Deze museum app is een voorbeeld van wat er mogelijk is in de MyOrpheo omgeving.

Voorbeeld van een museum app
Voorbeeld van een museum app

Lukt ’t niet? Bekijk de video hieronder of neem contact op via de button rechtsonder in beeld.

GuideXpresse helpt graag

Neemt u contact met ons op als we mogen helpen bij dit leuke onderwerp. Dat kan snel via de knop rechtsonder in beeld. 

Bent u al iets meer op de hoogte van de materie en wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen dan maakt u gebruik van dit formulier. Wees welkom.

Dit bericht is geplaatst in: Bring Your Own Device
Gebruikte tags: Audioguides, Tourguides: Eerste Hulp bij Onverstaanbaarheid
alexander
Als voormalig productspecialist bij Sennheiser is Alexander al sinds begin van deze eeuw werkzaam met rondleidingsystemen, audioguides en tolksystemen en is daardoor behoorlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door intensief contact met de specifieke afdelingen binnen de Sennheiser fabriek in Duitsland is een gedegen basis voor zijn eigen bedrijf ontstaan.
is de maker van de foto bovenaan deze blogpost.

0 reacties

Maar volg GuideXpresse zeker ook op