De afgelopen weken zijn razend druk geweest bij GuideXpresse. Er is bijzonder veel vraag naar onze service. Navraag leert dat de klanten van GuideXpresse blij zijn met de goede, snelle en voordelige manier van aanpak. Geen wonder…..het verhuren en verkopen van fluistersets, rondleidingsets en tolkensets is het enige wat GuideXpresse doet, dus aan focus geen gebrek.

Fluistersets, rondleidingsets en tolkensets

In een van onze tweets onlangs hebben we het al aangegeven. De apparatuur is kop-staart verhuurd. En dat is mooi, we zijn onze klanten graag van dienst. Erg leuk is dat we

op diverse plekken te vinden zijn. Zo was er onlangs een belangrijke vergadering bij een vooraanstaande business universiteit in de buurt van Utrecht, waar een aantal zeer bekende sprekers uit de politieke wereld spraken. Hier was een tolkenset van GuideXpresse aanwezig om de anderstaligen van perfect audiogeluid te voorzien. Een andere klant, dit keer uit de agrarische sector, wilde de klanten rondleiden op een beurs in Hannover. Onze apparatuur werkt over een groot gedeelte van de wereld, dus dat is een geruststellende gedachte.

Week van de kinderrechten en live webshoppen

Ook tijdens de week van de kinderrechten worden onze fluistersets, rondleidingsets en tolkensets gebruikt. Zelfs in de aanwezigheid van Prinses Beatrix! Erg leuk dat we mogen helpen. Ergens anders wordt tegelijkertijd de pers rondgeleid bij een schitterend event van een onze klanten, die actief is in webshops. Zij houden een fair in de Kromhouthal te Amsterdam en net als vorig jaar mogen wij dit ondersteunen. Op deze fair kunt u live shoppen bij de leukste webshops van Nederland.

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, Belgiƫ en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.