De locatie van een event of gebeurtenis kan zoveel bijdragen aan de presentatie of vertaling. Een locatie als De Rotterdam is daar een mooi voorbeeld van.

Een andere taal

Vandaag een compacte fluisterset afgeleverd in Hotel NHOW Rotterdam dat staat aan het water op de Wilhelminapier. Het is gevestigd in een strak nieuw gebouw, De Rotterdam, met winkels, cafés en restaurants, allemaal handig gelegen in een nieuw gebied dat bekend staat als ‘Manhattan aan de Maas. Van alle aanwezigen is een klein gedeelte anderstalig en deze worden op hun wenken bediend met het mooie Sennheiser Tourguide 2020D vertaalsysteem

Fluisterset, wel zo comfortabel

De gasten, die naar een andere taal willen luisteren, worden voorzien van een compacte stethosetontvanger, die aan het oor gedragen worden. Niet alleen zorgt deze voor een goede geluidsweergave, het draagcomfort is ook erg hoog. De mobiele zender stuurt het signaal de zaal in en dit zal opgepikt worden door de aanwezige ontvangers. Om het geen infrarood systeem is hoeven we geen rekening te houden met kolommen, zichtverbindingen e.d. Door de fluisterset in te huren wordt slim omgesprongen met budget en tijd.

Bent u ook op zoek naar een goede tolk? Wij brengen u direct in contact met de juiste persoon.

Neem contact op voor meer informatie.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.