Een fluisterset huren, waarom niet? Goede vraag! Het wordt steeds gebruikerlijker om een fluisterset in te horen voor diverse toepassingen. Denk aan stadswandelingen, rondleidingen en vertaalsessies.

Fluisterset huren

GuideXpresse maakt uitsluitend gebruik van betrouwbare apparatuur. Het gebruik van een fluisterset is niet nieuw, maar is wel bezig aan heuse comeback. We merken dat steeds meer bedrijven en kleinere organisaties (verenigingen) weer een fluisterset huren om hun verhaal beter over te kunnen brengen. Ook hierbij snijdt het mes aan twee kanten. De spreker (een rondleider, een tolk e.d.) hoeft de stem niet meer te verheffen én de luisteraar kan alles horen.

Perfectie vereist

Het is belangrijk dat het systeem het gesproken woord perfect weergeeft. En met perfect bedoelen we dat de draadloze transmissie kraakloos is, maar ook de audiokwaliteit moet subliem zijn. Alleen op deze manier kunt u een perfecte sessie voeren. En dat is precies waarom u besluit tot fluisterset huren. GuideXpresse maakt uitsluitend gebruik van Sennheiser Tourguide 2020D voor dit soort evenementen in de verhuur. In tegenstelling tot andere producten maakt Sennheiser gebruik van een schema van frequenties, die gegarandeerd storingsvrij werken. U heeft zeker weten geen storende geluiden. Daarbij is het ook zo dat u door de sterke draadloze verbinding behoorlijk wat bewegingsvrijheid heeft. Geloof ons, er is geen beter merk op dit terrein. Met meer dan 12 jaar ervaring op dit specifieke vlak staan we voor de volle honderd procent achter dit degelijke Duitse merk.

Fluisterset huren Zoetermeer e.o.

Speciaal voor stadswandelingen in de buurt van Zoetermeer hebben we een speciaal pakket. Neemt u gerust contact met ons op om vrijblijvend geïnformeerd te worden te worden over een fluisterset huren voor uw evenement.

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.