0031(0)79-20 33 007

Bring Your Own Device

Bring Your Own Device

Alles op eigen apparaten

Tegenwoordig lijkt alles wel via de smartphone te gaan. De smartphone van de bezoekers zelf, wel te verstaan. Dit concept heet Bring Your Own Device. De bezoeker kan op voorhand een app downloaden van de te bezoeken locatie en zo deelnemen met de eigen Smartphone. Met MyOrpheo en Sennheiser kunnen we daarin meegaan. Zelfs meer. Afhankelijk van uw type bezoekers kunnen we ook de benodigde hardware bij de door ons voor u op maat gemaakte app bieden. Tenslotte heeft nog niet iedereen een geschikte smartphone voor dergelijke locaties. Om het overzichtelijk te houden verdelen we de Bring Your Own Device markt in twee categorieën.

MObiel gebruik

Uw bezoekers zijn bewegelijk. Bijvoorbeeld tijdens een stadswandeling of bezoek aan uw museum. Voor dit soort situaties bieden wij de Bring Your Own Device oplossingen van Orpheo aan in de vorm van MyOrpheo (apps voor iOS en Android) en de Orpheo Touch multimediaguide aan. Van een simpele plattegrond tot augmented reality (AR) techniek kan allemaal gerealiseerd worden. Alleen de app is ook mogelijk.

Orpheo Touch Multimedia Guide als Bring Your Own Device niet voldoende is

~

gebruik op vaste locatie

Uw bezoekers zijn op één plek. Bijvoorbeeld in een aula of college zaal. Of tijdens een congres. Voor dit soort situaties bieden wij u de Bring Your Own Device oplossingen van Sennheiser MobileConnect aan. De low-latency van deze toepassing is verbluffend en zeer goed toe te passen in situaties waar spraak heel belangrijk is.

MobileConnect_Bring Your Own Device

Beter even bellen 

Het doel is om het gebruik voor de bezoeker zo intutief mogelijk te laten zijn. En er is veel mogelijk. Daarom is het verstandig om betreffende dit onderwerp even persoonlijk contact te hebben. Het snelst kan dat via de knop rechtsonder in beeld. Via het formulier hiernaast is uiteraard ook mogelijk.