0031(0)79-20 33 007

Audiotour apparatuur tijdens en na het Corona tijdperk

U bent hier: Start > Geproduceerde Content > Audioguides > Audiotour apparatuur tijdens en na het Corona tijdperk

Dit bericht is geplaatst in: Audioguides

Het is juni 2020. Hoe gaan we om met het gebruik van audiotour apparatuur? Gelukkig kruipen we weer langzaam uit het Corona tijdperk. Juist nu zijn de meningen over van alles zo verdeeld, niet te geloven. Eigenlijk zouden meer mensen juist naar elkaar toe moeten groeien, maar goed dat is een ander onderwerp. Niks voor deze site. Tijdens het Corona event is de culturele sector hard geraakt. Wat ons betreft een beetje ten onrechte als je het vergelijkt met bouw- en supermarkten. Wat ons betreft was de museumwereld (bijvoorbeeld) door gebruik te maken van audiotour apparatuur in combinatie met bezoek op afspraak bij uitstek geschikt voor het afstand houden van elkaar.

Audiotour apparatuur is hygiënisch

Door gebruik te maken van de audiotour apparatuur van Orpheo, de Orpheo Mikro (LT of LX), kunnen de bezoekers op een uiterst hygiënische manier van uw beleving genieten. De kastjes zelf zijn van kunststof en zeer eenvoudig schoon te maken voor en na gebruik. Doordat er een goed luidsprekertje in de audioguides zelf zit is het niet per se nodig om een hoofdtelefoon te gebruiken al is het wel zo dat in sommige gevallen het gebruik van een hoofdtelefoon een belangrijke bijdrage levert aan de beleving. in deze gevallen kan de Orpheo Airset aan uw audioapparatuur toegevoegd worden.

Audiotour apparatuur huren of kopen?

Niet iedereen is al in het bezit van audioguides of soortgelijke audiotour apparatuur. Om eens te kijken hoe het uw beleving kan verrijken of hoe het uberhaupt de bezoekersstroom weer op gang kan krijgen is het natuurlijk altijd goed mogelijk om de apparatuur bij GuideXpresse in te huren. We verkopen zowel de Orpheo Mikro LX als de Orpheo Mikro LT kit, maar in de verhuur hebben we uitsluitend de Mikro LX. Door de relatief lage (aanschaf- en huur) prijs is dit een zeer interessante optie. Neemt u gerust contact op via de buttons rechtsonder in beeld om meer te weten te komen over wat dergelijke apparatuur voor uw locatie kan betekenen.

Liever live?

De hiervoor besproken apparatuur is bedoeld om van te voren opgenomen audiobestanden af te spelen. Indien u iets meer live interactie met bijvoorbeeld een rondleider wilt dan hebben we daar ook zat mogelijkheden toe. Denk bijvoorbeeld aan een rondleidingsysteem van Sennheiser. Maar wist u dat het ook mogelijk is om een groep audioguides vanuit een masterguide te laten activeren. Dit is handig als iemand een groep begeleidt en het scheelt bovendien installatiekosten. Er hoeven immers geen activatie punten te worden geïnstalleerd. Hier is wel een speciale versie van de Mikro LX voor nodig. Sowieso moeten alle audioguides voorzien worden van een RF board. Extreem flexibele audiotour apparatuur, neem contact op voor de mogelijkheden.

Overzicht van hoe RF remote werkt bij de Orpheo Mikro LX

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.