U bent hier: Start > Audioguides > Audiotour apparatuur tijdens en na het Corona tijdperk

Audiotour apparatuur tijdens en na het Corona tijdperk

Het is juni 2020. Hoe gaan we om met het gebruik van audiotour apparatuur? Gelukkig kruipen we weer langzaam uit het Corona tijdperk. Juist nu zijn de meningen over van alles zo verdeeld, niet te geloven. Eigenlijk zouden meer mensen juist naar elkaar toe moeten groeien, maar goed dat is een ander onderwerp. Niks voor deze site. Tijdens het Corona event is de culturele sector hard geraakt. Wat ons betreft een beetje ten onrechte als je het vergelijkt met bouw- en supermarkten. Wat ons betreft was de museumwereld (bijvoorbeeld) door gebruik te maken van audiotour apparatuur in combinatie met bezoek op afspraak bij uitstek geschikt voor het afstand houden van elkaar.

Audiotour apparatuur is hygiënisch

Door gebruik te maken van de audiotour apparatuur van Orpheo, de Orpheo Mikro (LT of LX), kunnen de bezoekers op een uiterst hygiënische manier van uw beleving genieten. De kastjes zelf zijn van kunststof en zeer eenvoudig schoon te maken voor en na gebruik. Doordat er een goed luidsprekertje in de audioguides zelf zit is het niet per se nodig om een hoofdtelefoon te gebruiken al is het wel zo dat in sommige gevallen het gebruik van een hoofdtelefoon een belangrijke bijdrage levert aan de beleving. in deze gevallen kan de Orpheo Airset aan uw audioapparatuur toegevoegd worden.

Audiotour apparatuur huren of kopen?

Niet iedereen is al in het bezit van audioguides of soortgelijke audiotour apparatuur. Om eens te kijken hoe het uw beleving kan verrijken of hoe het uberhaupt de bezoekersstroom weer op gang kan krijgen is het natuurlijk altijd goed mogelijk om de apparatuur bij GuideXpresse in te huren. We verkopen zowel de Orpheo Mikro LX als de Orpheo Mikro LT kit, maar in de verhuur hebben we uitsluitend de Mikro LX. Door de relatief lage (aanschaf- en huur) prijs is dit een zeer interessante optie. Neemt u gerust contact op via de buttons rechtsonder in beeld om meer te weten te komen over wat dergelijke apparatuur voor uw locatie kan betekenen.

Liever live?

De hiervoor besproken apparatuur is bedoeld om van te voren opgenomen audiobestanden af te spelen. Indien u iets meer live interactie met bijvoorbeeld een rondleider wilt dan hebben we daar ook zat mogelijkheden toe. Denk bijvoorbeeld aan een rondleidingsysteem van Sennheiser. Maar wist u dat het ook mogelijk is om een groep audioguides vanuit een masterguide te laten activeren. Dit is handig als iemand een groep begeleidt en het scheelt bovendien installatiekosten. Er hoeven immers geen activatie punten te worden geïnstalleerd. Hier is wel een speciale versie van de Mikro LX voor nodig. Sowieso moeten alle audioguides voorzien worden van een RF board. Extreem flexibele audiotour apparatuur, neem contact op voor de mogelijkheden.

Overzicht van hoe RF remote werkt bij de Orpheo Mikro LX

GuideXpresse helpt graag

Neemt u contact met ons op als we mogen helpen bij dit leuke onderwerp. Dat kan snel via de knop rechtsonder in beeld. 

Bent u al iets meer op de hoogte van de materie en wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen dan maakt u gebruik van dit formulier. Wees welkom.

Dit bericht is geplaatst in: Audioguides
Gebruikte tags: Audioguides, Tourguides: Eerste Hulp bij Onverstaanbaarheid
alexander
Als voormalig productspecialist bij Sennheiser is Alexander al sinds begin van deze eeuw werkzaam met rondleidingsystemen, audioguides en tolksystemen en is daardoor behoorlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door intensief contact met de specifieke afdelingen binnen de Sennheiser fabriek in Duitsland is een gedegen basis voor zijn eigen bedrijf ontstaan.
is de maker van de foto bovenaan deze blogpost.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maar volg GuideXpresse zeker ook op