Druk bezig, dat sowieso. Naast een aantal leuke klussen voor zowel nieuwe als bestaande klanten wordt op dit moment hard gewerkt aan de entree van het pand. Zo wordt u nog warmer welkom geheten bij GuideXpresse.

Binnenkort is het pand, waarin GuideXpresse gevestigd is, voorzien van een receptie met receptionist(e). Op deze manier wordt u zo snel mogelijk geholpen door de juiste persoon. Ideaal. Het is weliswaar nog niet af, maar het idee is al wel goed duidelijk. Een mooie ruime hal met zitgedeelte en een mooie, strakke balie. Als één en ander af is wordt er gelijk een nieuwe post geplaatst.

Rondleidingsets is waar het om draait

Zoals eerder gemeld is het druk met leuke klussen voor zowel nieuwe als bestaande klanten én het verwerken van veel aankoopaanvragen. Met name de semi-geautomatiseerde audioguide systemen zijn op het moment in trek. Logisch ook, want wat is er nou mooier dan uw bezoekers (semi)geautomatiseerd rond te leiden? De systemen bij GuideXpresse voldoen altijd aan kwalificaties, die bij GuideXpresse belangrijk zijn; kwaliteit, robuust en scherp geprijsd. De bedrijven of instellingen, die één en ander liever persoonlijk benaderen gebruiken gewoon het Sennheiser Tourguide 2020D rondleidingsysteem…..de referentie in de markt.

Rondleidingsets; een paar nieuwe leuke projecten

Onlangs berichtten we al dat de rondleidingsets van GuideXpresse op de autosalon te Geneve in actie waren. Binnenkort (nou ja, over een tijdje dan) worden ze ook ingezet bij prinsjesdag 2014. Het hoe of wat zal later dit jaar nog uiteengezet worden op deze nieuwspagina, dus kom nog eens langs als u surft. Ook gaan ze weer het hele land door voor rondleidingen door diverse fabrieken én worden ze weer gebruikt bij de Belgische televisie.

Laat ons u overtuigen en vraag gerust een vrijblijvende demo of offerte aan. We zijn u graag van dienst.

Pin It on Pinterest