0031(0)79-20 33 007

Vraag naar rondleidingsystemen neemt toe

U bent hier: Start > Male > Vraag naar rondleidingsystemen neemt toe

Dit bericht is geplaatst in: Male

GuideXpresse is zeer actief op het gebied van rondleidingsystemen. Met name de verhuurafdeling is momenteel erg druk, al moet gezegd worden dat steeds meer bedrijven zo zachtjes aan weer gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om te investeren. Zowel de verhuur als verkoop neemt dientengevolge flink toe.

Rondleidingsystemen bij steeds grotere evenementen

Het aantal ontvangers dat gebruikt wordt maakt voor het door ons gebruikte Sennheiser Tourguide 2020D rondleidingsysteem niets uit. Zoveel mensen als er fysiek in een bepaalde ruimte passen, zoveel kunt u er laten meeluisteren. Als een bepaalde ruimte ruimte biedt aan 200 mensen en deze staan in het bereik van het systeem, dan kunt u 200 mensen laten meeluisteren. Eventueel verdeeld over 6 of 8 groepen. Zodoende hebben we deze week bijvoorbeeld een evenement voorzien, via één van onze zakenpartners, van 180 ontvangers en 5 zenders (3 headwordmic’s, 1 handzender en 1 stationaire zender).

Maar ook voor kleinere settings is het rondleidingsysteem perfect te gebruiken. Zo wordt het rondleidingsysteem ook vaak als toksysteem ingezet bij live vertalingen. Volgende week, bijvoorbeeld, zal het systeem gebruikt gaan worden in een advocatuur omgeving waar de gerechtelijke uitspraken direct en live vertaald zullen worden. Dit is zeer delicaat en een kraakheldere en zekere transmissie is dus zeer belangrijk. Het Sennheiser Tourguide 2020D is op dit gebied zeer onderscheidend en meer dan geschikt voor deze klus.

Twijfelt u nog?

Bent u er niet zeker van of ons systeem geschikt is voor uw evenement? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 079-2033007 of via de GuideXpresse contactpagina. We zijn u graag van dienst.

GuideXpresse verhuurt en verkoopt rondleidingsystemen en audioguides

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, audioguides.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.