0031(0)79-20 33 007

Uitbreiding rondleidingsystemen en tolkensets

U bent hier: Start > Male > Uitbreiding rondleidingsystemen en tolkensets

Dit bericht is geplaatst in: Male

Om de toenemende vraag naar rondleidingsystemen en tolkensets het hoofd te bieden breidt GuideXpresse de verhuurvloot uit.

Rondleidingsystemen en tolkensets

Wij kunnen er niet genoeg van hebben. Het aantal evenementen neemt flink toe, alsmede de vraag naar grotere systemen. Om deze vraag comfortabel het hoofd te kunnen bieden heeft GuideXpresse per direct meer rondleidingsystemen en tolkensets in de verhuur beschikbaar.

Snelheid

Zoals in het vorige bericht vermeld gaat alles de laatste tijd sneller. Het is eerder regel dan uitzondering dat op het allerlaatste moment nog even snel een rondleidingsysteem geregeld moet worden. Dit was al geen probleem en nu is het allemaal nog wat beter geworden. Alle apparatuur in de verhuurvoorraad van GuideXpresse is compatible met elkaar en kan zodoende op ieder evenement ingezet worden. Door gebruik te maken van verschillende (maar wel compatibele) uitvoeringen van de microfoonzenders en (hoofdtelefoon)ontvangers kan GuideXpresse uw wens nog beter invullen.

Ook een congres of event? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 079-2033007 of via de GuideXpresse contactpagina. We zijn u graag van dienst.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, audioguides.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.