0031(0)79-20 33 007

Tourguide Audio ontvangers op Maasvlakte

U bent hier: Start > Male > Tourguide Audio ontvangers op Maasvlakte

Dit bericht is geplaatst in: Male

Last minute klussen zijn vaak de leukste. Onlangs kreeg GuideXpresse de opdracht voor de inhuur van een groot aantal Tourguide Audio ontvangers voor een event waarbij 100 gasten een rondleiding krijgen.

Drie sprekers, drie groepen

Om de grote groep zo efficient mogelijk rond te leiden wordt de groep in drie groepen verdeeld. Iedere groep krijgt een eigen spreker. Wij programmeren de Tourguide Audio ontvangers dusdanig dat ze alleen de te gebruiken presets/ frequenties kunnen kiezen. Zo is er geen ruimte voor fouten en is het gebruikersgemak dus optimaal.

Leuke lokatie

De apparatuur (rondleidingset, Tourguide Audio ontvangers) wordt vaak op de leukste locaties en events gebruikt. Onlangs nog bij Prinsjesdag 2014 en nu weer op de Maasvlakte. Kom je ook niet iedere dag (tenzij je er werkt natuurlijk). Om de klanten zo goed mogelijk te bedienen maken we gebruik van twee soorten ontvangers. Zo bieden we onze stethoset ontvangers en voor diegene, die liever niets in de gehoorgang dragen hebben we comfortabele nekbandhoofdtelefoons. De perfecte rondleidingset dus.

Neem contact op voor meer informatie.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.