0031(0)79-20 33 007

Tolksystemen en rondleidingsystemen

U bent hier: Start > Male > Tolksystemen en rondleidingsystemen

Dit bericht is geplaatst in: Male

De ene klant vraagt om een tolkensysteem, de andere om een rondleidingsysteem of rondleidingset. In de basis zijn het dezelfde systemen met een andere toepassing al is het resultaat hetzelfde.

Assessment

Een van onze relaties heeft eens per bepaalde periode een assessment van het personeel. Dit is een zeer nauwkeurige bezigheid en omdat het hier gaat om meerdere talen (Japans en Nederlands) is het belangrijk dat het gesproken woord zeer goed overkomt. Door gebruik te maken van onze microfoons en ontvangers in de vorm van een tolkensysteem worden meerdere tolken en luisteraars uiterst flexibel in staat gesteld om een en ander te volgen. Dit gebeurt zowel stationair (iedereen zit in dezelfde ruimte aan tafel) als mobiel tijdens een wandeling door de fabriek.

Tolkenset

Waar het rondleidingsysteem in het hiervoor omschreven scenario voldeed als tolk-en rondleidingsysteem, sluiten we deze week af met een mooie opdracht voor een grote kerkelijke organisatie, die ons systeem gebruikt om de (grote)aanwezige Amerikaanse deligatie te voorzien van een simultaan vertaling van Nederlands naar Engels. De vertaler hoort het gesproken woord en vertaalt dit direct naar het Engels. De zender van de tolk staat in directe verbinding met de ontvangers van de bezoekers dus zonder vaste installatie is dit systeem ideaal voor tijdelijk en vast gebruik. In dit geval een delegatie van 50 Amerikanen.

Is dat alles?

Nee, als last-minute klus helpen we een van onze Belgische relaties met een tijdelijke aanvulling van het GuideXpresse systeem wat reeds voor langere tijd aanwezig was. Bij deze klus wordt ons systeem gebruikt voor audioweergave bij een televisieshow. Voornaamste reden voor het gebruik van ons rondleidingsysteem is dat één en ander zeer effectief buiten beeld blijft.

Ook een congres of dergelijk event? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 079-2033007 of via de GuideXpresse contactpagina. We zijn u graag van dienst.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, audioguides.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.