U bent hier: Start > Geen categorie > Tolksysteem naar een hoger niveau

Tolksysteem naar een hoger niveau

Bij GuideXpresse werken we graag met de mobiele tolksystemen van Sennheiser. Sennheiser Tourguide 2020D is robuust, betrouwbaar en uiterst gebruikersvriendelijk. Vanaf nu is er een nieuw lid in de Tourguide familie.

Tolksysteem

Maak kennis met de Sennheiser SL interpreter. Met deze module breidt u uw Sennheiser Tourguide systeem uit met een compacte en stand-alone audio controle centrum voor een of meer talen. Met de Sennheiser SL Interpreter kunnen een of twee tolken de vloer -of vertaalde taal volgen, microfoon-ingangen activeren en de vertalingen routen naar de juiste uitgangen. Ideaal voor conferenties in presentatie stijl waar een een vloer- and vertaalde taal gebezigd worden. Het wordt aanbevolen om dit systeem te combineren met Sennheiser Tourguide 2020D en tourguide 1039.

Features

 • Individueel volume en tooncontrole voor twee tolken.
 • Door de ingebouwde verdeelversterker eenvoudig tot 4 modules te cascaderen met CAT5.
 • Vloer-taal doorvoer
 • Meerdere microfoon en headset opties.
 • Meer info en systeemoverzichten

  Neem contact op voor meer informatie.
  Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

  GuideXpresse helpt graag

  Neemt u contact met ons op als we mogen helpen bij dit leuke onderwerp. Dat kan snel via de knop rechtsonder in beeld. 

  Bent u al iets meer op de hoogte van de materie en wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen dan maakt u gebruik van dit formulier. Wees welkom.

  Dit bericht is geplaatst in: Geen categorie
  Gebruikte tags: Audioguides, Tourguides: Eerste Hulp bij Onverstaanbaarheid
  is de maker van de foto bovenaan deze blogpost.

  Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

  0 reacties