0031(0)79-20 33 007

Tolksysteem bij heilige en juridische vertalingen

U bent hier: Start > Male > Tolksysteem bij heilige en juridische vertalingen

Dit bericht is geplaatst in: Male

Eerder al heeft u kunnen lezen dat de rondleidigsystemen van GuideXpresse vaak ingezet worden voor live-vertalingen. Deze week is een behoorlijk gedeelte van de beschikbare ontvangers weer in gebruik voor dit doeleinde. In zo’n geval dient een rondleidingsysteem dus als tolksysteem of fluisterset.

Heilige en juridische vertalingen

Een veertigtal Sennheiser HDE2020D ontvangers wordt van het weekend gebruikt in een net nieuw gebouwde kerk in Zoetermeer. Ze zullen dienst doen ter aanvulling op het reeds aanwezige systeem als vertaalsysteem voor de aanwezige Amerikaanse delegatie. De vloertaal is Nederlands en dit wordt live vertaald naar het engels, zodat iedere aanwezige kan luisteren naar de dienst. De set wordt geleverd in een mooie GuideXpresse flightcase, die ruimte biedt aan 40 ontvangers.

Naast deze mooie klus is er ook een twintigtal ontvangers gehuurd door een vertaalbureau dat actief is in de juridische sector. Het is uitermate belangrijk dat iedereen goed hoort wat er gezegd wordt. Zeker als het ook nog eens moeilijke, juridische materie is.

Tolksysteem is rondleidingsysteem

Een rondleidingsysteem kan voor veel doeleinden succesvol ingezet worden. In dit bericht hebben we het over vertalingen, maar wat dacht u van ondersteuning bij (fabrieks)rondleidngen, college, stadswandelingen, theater en musea. Ook hier wordt Sennheiser Tourguide 2020D zeer vaak gebruikt. Het is het referentiesysteem uit de markt en dat is niet voor niets.

Laat ons u overtuigen en vraag gerust een vrijblijvende demo of aanvraag aan. We zijn u graag van dienst.

GuideXpresse levert en verhuurt tolksystemen

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.