Eerder al heeft u kunnen lezen dat de rondleidigsystemen van GuideXpresse vaak ingezet worden voor live-vertalingen. Deze week is een behoorlijk gedeelte van de beschikbare ontvangers weer in gebruik voor dit doeleinde. In zo’n geval dient een rondleidingsysteem dus als tolksysteem of fluisterset.

Heilige en juridische vertalingen

Een veertigtal Sennheiser HDE2020D ontvangers wordt van het weekend gebruikt in een net nieuw gebouwde kerk in Zoetermeer. Ze zullen dienst doen ter aanvulling op het reeds aanwezige systeem als vertaalsysteem voor de aanwezige Amerikaanse delegatie. De vloertaal is Nederlands en dit wordt live vertaald naar het engels, zodat iedere aanwezige kan luisteren naar de dienst. De set wordt geleverd in een mooie GuideXpresse flightcase, die ruimte biedt aan 40 ontvangers.

Naast deze mooie klus is er ook een twintigtal ontvangers gehuurd door een vertaalbureau dat actief is in de juridische sector. Het is uitermate belangrijk dat iedereen goed hoort wat er gezegd wordt. Zeker als het ook nog eens moeilijke, juridische materie is.

Tolksysteem is rondleidingsysteem

Een rondleidingsysteem kan voor veel doeleinden succesvol ingezet worden. In dit bericht hebben we het over vertalingen, maar wat dacht u van ondersteuning bij (fabrieks)rondleidngen, college, stadswandelingen, theater en musea. Ook hier wordt Sennheiser Tourguide 2020D zeer vaak gebruikt. Het is het referentiesysteem uit de markt en dat is niet voor niets.

Laat ons u overtuigen en vraag gerust een vrijblijvende demo of aanvraag aan. We zijn u graag van dienst.

GuideXpresse levert en verhuurt tolksystemen