0031(0)79-20 33 007

Tolkensets van GuideXpresse ingezet tijdens Pinksteren

U bent hier: Start > Male > Tolkensets van GuideXpresse ingezet tijdens Pinksteren

Dit bericht is geplaatst in: Male

Ook tijdens Pinksteren zijn de tolkensets van GuideXpresse volop in gebruik. Tijdens het pinksterweekend van 2014 wordt er opvallend veel live vertaald.

Tolkensets: Live vertalen

Door gebruik te maken van een Sennheiser Tourguide 2020D systeem bent u in staat om live het gesproken woord te vertalen en tegelijkertijd aan te bieden aan uw bezoekers. De tolkensets van GuideXpresse worden zeer vaak ingezet in kerkelijke omgevingen, waar de voorganger bijvoorbeeld in het nederlands preekt, maar er bijvoorbeeld engelstaligen in de kerk ook mee willen luisteren. Vaak zit er dan een tolk in de kerk (tussen de kerkbezoekers of in een aangelegen ruimte) en die vertaald het gesproken woord en spreekt dit direct in een slanke headworn microfoon.

Tolkensets: Luid en duidelijk

De aanwezige engelstaligen krijgen een ontvanger. Dit kan een zogenaamde stethoset ontvanger zijn, die aan het oor gedragen wordt (hoog bedieningsgemak) of een zakontvanger met losse hoofdtelefoon (nog hoger comfort). Het vertaalde signaal wordt direct, dus zonder tussenkomst van audioinstallaties e.d., aangeboden aan de ontvanger van de bezoeker. Dit is de snelste en meest directe vorm van vertalen, die er is. Dit weekend heeft GuideXpresse een nieuwe relatie en daarmee een nieuwe grote kerkelijke organisatie mogen helpen bij een internationaal tweedaags event, waarbij veel mensen aanwezig waren.

Congres en event

Voor een andere klant hebben we een dergelijke set ook ingezet voor een langdurig event. Tijdens dit event in Den Bosch worden de bezoekers rondgeleid door diverse ‘boxen’. In één van die boxen hangt een videoscherm en het audiosignaal wat hierbij hoort zal te horen zijn via de hoofdtelefoons (met ontvangers uiteraard) van GuideXpresse.

Ook een congres of dergelijk event? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 079-2033007 of via de GuideXpresse contactpagina. We zijn u graag van dienst.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, audioguides.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.