0031(0)79-20 33 007

Tolkensets en nieuwe producten populair

U bent hier: Start > Male > Tolkensets en nieuwe producten populair

Dit bericht is geplaatst in: Male

Een flitsende start van de week bij GuideXpresse. Niet alleen leuke verhuurklussen deze weken, maar ook een geheel vernieuwd verhuuraanbod.

Tolkensetverhuur

Één van onze klanten, een vooraanstaand tolkenbureau, heeft ook deze week weer op een aantal mooie locaties een tolkenset nodig. Onze tolkensets zijn uitermate geschikt om ook de kleinste gezelschappen van een simultaan vertaling te voorzien, zonder dat er een hele installatie benodigd is. Deze week mogen we voor dit tolkenbureau op stap naar Dordrecht en Schiphol, waar enkele mensen uit het gezelschap voorzien worden van een andere taal. De tolk zit vaak achter in de zaal en luistert naar het gesproken woord. Tegelijkertijd vertaalt de tolk dit in de benodigde taal. De tolk spreekt hierbij in de ultraslanke headworn microfoon van de fluisterset (de tolkenset) en dit wordt direct naar de ontvanger van de anderstalige(n) gestuurd. En dit met de best haalbare kwaliteit. Wat ons betreft geen wonder dat deze set op dit moment zo populair is.

Nieuwe producten verhuur

Pssst…..Afgelopen weken zijn we achter de schermen druk bezig geweest om het verhuuraanbod nóg meer af te stemmen op de wensen van onze klanten. Het idee achter alles wat we doen is dat we de beste producten en de beste service willen bieden tegen de beste prijs. Zonder twijfel. De nieuwe producten worden per direct ingezet, zodat de klanten hier optimaal van kunnen profiteren.

Wilt u weten wat dit voor uw lopende offerte betekent? Neem contact op, we zijn u graag van dienst.

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.