0031(0)79-20 33 007

Tolkenset voor twee talen

U bent hier: Start > Male > Tolkenset voor twee talen

Dit bericht is geplaatst in: Male

In opdracht van een van onze klanten heeft GuideXpresse vandaag een mooie tolkenset afgeleverd in Genk, België ter ondersteuning van een grootse presentatie later deze week.

Twee tolken

Van alle aanwezigen in de zaal zullen er 65 bediend worden met in eigen taal. Hiertoe zitten achterin de zaal twee tolken, die het gesproken woord live en simultaan vertalen.

Tolkenset, wel zo comfortabel

De gasten, die naar een andere taal willen luisteren, worden voorzien van een compacte zakontvanger, die voorzien is van een zeer comfortabel zittende nekbandhoofdtelefoon. Niet alleen zorgt deze voor een goede geluidsweergave, het draagcomfort is ook erg hoog. De tolken zullen achter in de theaterzaal zitten en het gesproken woord direct vertalen en in de slanke headworn microfoon spreken. De mobiele zenders sturen het signaal de theaterzaal in en dit zal opgepikt worden door de aanwezige ontvangers. Om het geen infrarood systeem is hoeven we geen rekening te houden met kolommen, zichtverbindingen e.d.

Bent u ook op zoek naar een goede tolk? Wij brengen u direct in contact met de juiste persoon.

Neem contact op voor meer informatie.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.