0031(0)79-20 33 007

Tolkenset ingezet bij gerechtelijke sessie

U bent hier: Start > Male > Tolkenset ingezet bij gerechtelijke sessie

Dit bericht is geplaatst in: Male

Deze week is GuideXpresse uit de startblokken geschoten met twee leuke verhuurklussen voor twee nieuwe klanten.

Tolkenset in Rechtbank Rotterdam

Bij een dispuut werd een van onze tolkensets gebruikt om een brug te slaan tussen Nederlands en Engels. Het gesproken woord werd live vertaald door een tolk en kon perfect verstaan worden door de anderstalige aanwezigen. Een klus, die we veel vaker doen alleen nu voor een nieuwe relatie. Leuk!

Op naar België

GuideXpresse levert vaak rondleidingsystemen in België. Met name de afgelopen weken worden onze sets veelvuldig ingezet bij onder andere live televisie shows. Nu wordt een van onze rondleidingsets gebruikt bij een rondleiding door een fabriek. Niet zomaar een fabriek, maar de fabriek waar onder andere de beroemde Pringle verpakkingen gemaakt worden.

Ook een congres of dergelijk event? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 079-2033007 of via de GuideXpresse contactpagina. We zijn u graag van dienst.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, audioguides.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.