0031(0)79-20 33 007

Tolkenset in Rotterdam

U bent hier: Start > Male > Tolkenset in Rotterdam

Dit bericht is geplaatst in: Male

Deze week zijn de tolkensets van GuideXpresse te vinden in het Rotterdamse.

Tolkenset

En niet in de minste gebouwen, overigens. Zo worden onze sets ingezet in de Van Nellefabriek, die eerder deze week op de momumentenlijst is gezet. Maar er is meer.

Zuivere vertaling

Naast de Van Nellefabriek is het Enecogebouw ook een schitterende locatie in het Rotterdamse. Op beide locaties worden onze tolkensets gebruikt om vertalingen zeer duidelijk over te brengen aan anderstaligen. Een rommelig geluid of een slechte verbinding is geen optie. Het moet allemaal kraakhelder en daarvoor zijn de Sennheiser tolkensets van GuideXpresse uitstekend geschikt. De tolk spreekt in een zeer slanke headsetmicrofoon (handmicrofoon kan natuurlijk ook) en dit wordt direct, zonder tussenkomst van andere apparatuur, ontvangen door de comfortabele en gebruikersvriendelijke stethosetontvangers van de luisteraars. We zijn blij te constateren dat het (audiotechnisch) ondersteunen van een goede vertaling steeds belangrijker wordt. Op deze manier gaat er geen woord verloren.

Ook een congres of event? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 079-2033007 of via de GuideXpresse contactpagina. We zijn u graag van dienst.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, audioguides.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.