U bent hier: Start > Tourguide > Social distancing op anderhalve meter

Social distancing op anderhalve meter

Eigenlijk verandert er voor GuideXpresse niet zoveel als je kijkt naar de apparatuur. Of in ieder geval de werking van de apparatuur. Het is de omgeving die het anders maakt.

Bewegingsvrijheid

Of het nou gaat om een setting met audioguides of een klus met tourguides (rondleidingsysteem, tolksysteem)…het maakt eigenlijk geen verschil. Als bezoekers met een audiohguide lopen dan doen ze dat veelal op eigen tempo. Ze hoeven niet per se dicht tegen de anderen aan te lopen. Sterker nog, 1,5 meter is sowieso al een fijne afstand om om je heen te hebben. Bewegingsvrijheid is eigenlijk een betere term dan social distancing wat ons betreft. Toeristische partijen, die bij ons gebruik maken van rondleidingsystemen, hebben vanwege het enorme bereik van de Tourguide zenders ook geen probleem om de luisteraars op een prettige afstand van elkaar te laten bewegen. Een beetje bewegingsvrijheid is juist eerder wenselijk.

Social Distancing richtlijnen

Toch zijn we als volk onder de indruk van de maatregelen, die ons opgelegd worden door de overheid. Hier kunt u lezen wat onder andere social distancing volgens de Nederlandse overheid inhoudt.

Hygiene

Hygiene is bij GuideXpresse belangrijk en staat daarom op de eerste plaats. Eigenlijk altijd al. Ver voor het social distancing tijdperk. Bij terugkomst en het verlaten van het magazijn wordt de apparatuur schoongemaakt en gedesinfecteerd. De meest gebruikte ontvangers hebben siliconen oordopjes, waardoor er sowieso niks hecht aan het materiaal. Maar we nemen altijd het zekere voor het onzekere, zodat u met een gerust hart een rondleidingsysteem kunt huren bij GuideXpresse. Uiteraard kunt u tussen de sessies door ook zelf aan de slag. Met vochtige doekjes, die u vrij eenvoudig bij de supermarkt kunt aanschaffen, is het een fluitje van een cent om de ontvangers van de luisteraars te desinfecteren en reinigen. Indien gewenst kunt u zelfs hygiene kapjes voor over de hoofdtelefoon kussentjes aanschaffen.

GuideXpresse helpt graag

Neemt u contact met ons op als we mogen helpen bij dit leuke onderwerp. Dat kan snel via de knop rechtsonder in beeld. 

Bent u al iets meer op de hoogte van de materie en wilt u een vrijblijvende aanvraag plaatsen dan maakt u gebruik van dit formulier. Wees welkom.

Dit bericht is geplaatst in: Audioguides | Tourguide
Gebruikte tags: Audioguides, Tourguides: Eerste Hulp bij Onverstaanbaarheid
alexander
Als voormalig productspecialist bij Sennheiser is Alexander al sinds begin van deze eeuw werkzaam met rondleidingsystemen, audioguides en tolksystemen en is daardoor behoorlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door intensief contact met de specifieke afdelingen binnen de Sennheiser fabriek in Duitsland is een gedegen basis voor zijn eigen bedrijf ontstaan.
unsplash-logoBranimir Balogović is de maker van de foto bovenaan deze blogpost.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maar volg GuideXpresse zeker ook op