0031(0)79-20 33 007

Social distancing op anderhalve meter

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > Social distancing op anderhalve meter

Dit bericht is geplaatst in: Audioguides | Tourguide

Eigenlijk verandert er voor GuideXpresse niet zoveel als je kijkt naar de apparatuur. Of in ieder geval de werking van de apparatuur. Het is de omgeving die het anders maakt.

Bewegingsvrijheid

Of het nou gaat om een setting met audioguides of een klus met tourguides (rondleidingsysteem, tolksysteem)…het maakt eigenlijk geen verschil. Als bezoekers met een audiohguide lopen dan doen ze dat veelal op eigen tempo. Ze hoeven niet per se dicht tegen de anderen aan te lopen. Sterker nog, 1,5 meter is sowieso al een fijne afstand om om je heen te hebben. Bewegingsvrijheid is eigenlijk een betere term dan social distancing wat ons betreft. Toeristische partijen, die bij ons gebruik maken van rondleidingsystemen, hebben vanwege het enorme bereik van de Tourguide zenders ook geen probleem om de luisteraars op een prettige afstand van elkaar te laten bewegen. Een beetje bewegingsvrijheid is juist eerder wenselijk.

Social Distancing richtlijnen

Toch zijn we als volk onder de indruk van de maatregelen, die ons opgelegd worden door de overheid. Hier kunt u lezen wat onder andere social distancing volgens de Nederlandse overheid inhoudt.

Hygiene

Hygiene is bij GuideXpresse belangrijk en staat daarom op de eerste plaats. Eigenlijk altijd al. Ver voor het social distancing tijdperk. Bij terugkomst en het verlaten van het magazijn wordt de apparatuur schoongemaakt en gedesinfecteerd. De meest gebruikte ontvangers hebben siliconen oordopjes, waardoor er sowieso niks hecht aan het materiaal. Maar we nemen altijd het zekere voor het onzekere, zodat u met een gerust hart een rondleidingsysteem kunt huren bij GuideXpresse. Uiteraard kunt u tussen de sessies door ook zelf aan de slag. Met vochtige doekjes, die u vrij eenvoudig bij de supermarkt kunt aanschaffen, is het een fluitje van een cent om de ontvangers van de luisteraars te desinfecteren en reinigen. Indien gewenst kunt u zelfs hygiene kapjes voor over de hoofdtelefoon kussentjes aanschaffen.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.