0031(0)79-20 33 007

Sennheiser Mobile Connect

U bent hier: Start > Live Content > Live Content Streaming to smartphones > Sennheiser Mobile Connect

Dit bericht is geplaatst in: Live Content Streaming to smartphones

MobileConnect van Sennheiser is een revolutionair systeem om real time audio streaming te verzorgen naar uw personal device. Tegenwoordig wordt meer-en-meer gesproken over BYOD, oftewel Bring Your Own Device. Tot 4 audiokanalen kunnen worden verstuurd, waarna de gebruiker door middel van een app op zijn/haar smart device een van de kanalen kan selecteren en beluisteren met eigen hoofdtelefoon, persoonlijke inductielus of eventueel met aansluiting op de Direct Audio Input van een hoorapparaat. Het unieke van deze oplossing is de beperkte vertraging (latency), waardoor binnen de acceptabele grens voor lipsynchroon wordt gebleven.

Componenten van Sennheiser Mobile Connect

  1. MobileConnect ConnectStation
  2. WiFi accesspont
  3. Smartphones (met MObileConnect app)

De MobileConnect ConnectStation is de centrale unit waarop o.a. de audiosignalen worden aangesloten. Tevens wordt op het ConnectStation een WiFi accesspoint aangesloten, waarmee de audio via de wifi-band wordt verstuurd via 2,4 en 5 GHz frequenties.

Zo werkt Sennheiser Mobile Connect

Stel: u heeft een kerk en u wilt uw bezoekers een andere taal aanbieden of de dienst bereikbaar maken van mensen met een gehooruitdaging. Maar u wilt dit op een moderne manier doen, conform BYOD (BYOD = Bring Your Own Device) . Met Sennheiser Mobile Connect is dit mogelijk. U kunt op de website van uw locatie de Sennheiser App aanbieden. Of bijvoorbeeld via het wifi netwerk van uw kerk. Uw bezoeker neemt plaats in de ruimte waar de dienst begint. Met de App kunnen de bezoekers (uw gasten) kiezen uit maximaal 4 audiosporen. Het Sennheiser Mobile Connect systeem zorgt ervoor dat het gewenst audiosignaal met een nagenoeg lipsynchrone accuraatheid aangeboden wordt aan de bezoekers. Het grote voordeel is dat de bezoeker gebruik maakt van hun eigen apparaat en dat zij gebruik kunnen maken van hun eigen hoofdtelefoon. Op dit moment kunnen 25 mensen tegelijk bediend worden. In de nabije toekomst zal dit 50 worden.

Neem contact op voor meer informatie.
Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.