0031(0)79-20 33 007

Rondleidingset met duo presentatie

U bent hier: Start > Male > Rondleidingset met duo presentatie

Dit bericht is geplaatst in: Male

Vorig jaar heeft GuideXpresse een viertal mooie rondleidingsets opgeleverd bij een nieuwe en blije gebruiker. Nu zijn de rondleidingsets uitgebreid met een extra microfoon per koffer, zodat iedere groep naar twee sprekers tegelijk kan luisteren. Zonder te schakelen tussen frequenties!

Rondleidingset met Duo presentatie

Soms, heel soms, wil een hoofdspreker wel eens iemand naast hem of haar. Bijvoorbeeld om aanvullende informatie te geven als ware het een sidekick. GuideXpresse heeft hier een mooie maatwerk oplossing voor bedacht, zodat beide presentatoren draadloos kunnen spreken. Optimale bewegingsvrijheid en topkwaliteit!

Maatwerk

GuideXpresse heeft als kernactiviteit het leveren en verhuren van rondleidingsets en audioguides. We doen niet anders en een project als dit onderstreept dat natuurlijk goed. Door een stukje maatwerk kunnen we het superieure Sennheiser Tourguide 2020D zo aanpassen aan de wensen van de klant. Overigens is het ook nog steeds mogelijk om een rondleiding te houden met één spreker.
&nbsp
Normaal gezien kan iedere Sennheiser Tourguide ontvanger maar naar één zender (spreker) tegelijk luisteren. Door de speciale aanpassing kunnen ze nu dus naar twee sprekers tegelijk luisteren, waarbij het ook mogelijk is om de duo-spreker uit of zachter te zetten. Zo kunnen de sprekers elkaar eenvoudig afwisselen of aanvullen waar nodig, zonder dat dit van invloed is op het gebruikersgemak van de bezoekers.

Neem contact op voor meer informatie.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.