0031(0)79-20 33 007

Rondleidingset bij Smart Sustainable Innovation

U bent hier: Start > Male > Rondleidingset bij Smart Sustainable Innovation

Dit bericht is geplaatst in: Male

Aanstaand weekend wordt een rondleidingset van GuideXpresse gebruikt bij een internationaal congres van de Hogeschool Utrecht.

Smart Sustainable Innovation

Op 13 en 14 mei 2014 organiseert Hogeschool Utrecht (HU) samen met Technology Innovation International (TII) de internationale conferentie ‘Smart Sustainable Innovation: the Global Perspective’. Dit is hét evenement voor onderzoekers en professionals op het gebied van duurzame innovaties. Tijdens het congres presenteert HU de start van het Center of Expertise Smart Sustainable Cities. Op 12 mei is er op het Utrecht Science Park een voorprogramma, met als thema Duurzame Science Parks.

Handig zo’n rondleidingset tijdens een congres

De conferentie slaat een brug tussen wetenschap en praktijk en toont onderzoek en projecten met een economische en maatschappelijke meerwaarde; in regionaal en/of (inter)nationaal perspectief. De samenwerking met de beroepspraktijk, kenmerkend voor een University of Applied Sciences, staat centraal. Het congres vormt een vervolg op de reeks Duurzaam Doen-conferenties die de HU de afgelopen vijf jaar organiseerde. GuideXpresse verzorgt de rondleidingset, die voorafgaand aan dit evenement gebruikt wordt om een congres te ondersteunen. Op deze manier verzekeren de mensen van de Hogeschool Utrecht zich ervan dat de aanwezigen alles zeer duidelijk zullen kunnen horen en zodoende de aandacht langer kunnen vasthouden.

Ook een congres of dergelijk event? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 079-2033007 of via de GuideXpresse contactpagina. We zijn u graag van dienst.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, audioguides.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.