0031(0)79-20 33 007
Theathergroep Bodemloos

 TG Bodemoloos brengt De Dood of de Geraniums

33% van alle ouderen in Nederland is eenzaam. Waarvan 200.000 extreem eenzaam. Wil je wel iets doen, maar weet je niet waar te beginnen? Tijdens De Dood of de Geraniums kun je de audiotour met een ouderen lopen, tussendoor een praatje maken en aan het eind gezamenlijk een kopje koffie of thee drinken. (wij hebben al veel goede en mooie gesprekken zien ontstaan)

We werken hard, hebben een rijk sociaal leven, verdienen ons eigen geld, eten en drinken wanneer en wat wij willen. Tot het moment dat we niet langer in staat zijn om voor onszelf te zorgen en we bij ons eindstation aankomen: het verzorgingstehuis. Het leven verandert in een langdurige bingo, waar de overheid, zorgverleners en familie aan het rad draaien.

Wat maakt het leven op je oude dag nog de moeite waard? In De Dood of de Geraniums neemt TG Bodemloos je mee op reis langs de kamers van een verzorgingstehuis. Ervaar zelf hoe ontzettend veelzijdig of juist hoe treurig het leven binnen de muren van een rusthuis kan zijn. Maak kennis met de bewoners, hun kinderen en diegenen die er alles aan proberen te doen om er wat van te maken.

In De Dood of De Geraniums neemt TG Bodemloos je mee op reis langs de kamers van een verzorgingshuis. Ervaar zelf hoe ontzettend veelzijdig of juist treurig het leven binnen de muren van een rusthuis kan zijn. Met deze tickets krijg je toegang tot de audiotour. Je maakt als bezoeker, met een koptelefoon op, een uitgestippelde wandeling langs verschillende plekken in het huis.

Duur: circa 45 minuten. Iedere 15 minuten gaat er een audiotour van start.

Edit: Dit project is inmiddels niet meer actueel. Bezoek de site van TG Bodemloos voor niet projecten

Geslaagd met Orpheo Mikro audioguides

Orpheo MikroLT audioguides hebben twee hoofdtelefoon aansluitingen. Hierdoor is het dus perfect mogelijk om samen met iemand (een oudere in dit geval) op hetzelfde moment naar exact hetzelfde te luisteren. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Voor beiden wel te verstaan.

Bezoek de website van TG Bodemloos