0031(0)79-20 33 007
Siroopwafelfabriek Kamphuisen

Beleef de siroopwafelfabriek

Ontdek het verhaal achter Kamphuisen en stap zelf de wondere wereld van de Siroopwafelfabriek binnen. Eenmaal binnen komt de heerlijke, zoete geur van Kamphuisen siroopwafels je tegemoet en kun je vervolgens zelf ervaren hoe de lekkerste siroopwafels van Gouda gemaakt worden.

Gebruikte apparatuur

De Siroopwafelfabriek maakt gebruik van multimedia apparatuur om u van alles te vertellen over het fascinerende proces van het ontstaan van de wafels. In de eerste fase van de rondleiding komen de beelden u van alle kanten tegemoet, terwijl het gesproken woord helder ten gehore wordt gebracht via de mooie Orpheo Mikro LX audioguides.

Bovendien gaat het eerste gedeelte van de tour gaat volledig automatisch. Wanneer men ook binnenkomt, de audioguide begint precies waar deze moet beginnen.

Shop de allerlekkerste siroopwafels bij de siroopwafelfabriek zelf

Siroopwafelfabriek kamphuisen
Kamphuisen Siroopwafels zijn heerlijke, krokante siroopwafels gebakken volgens het originele Goudse recept van de Kamphuisen Siroopwafel uit 1810. De wafels worden vijf dagen per week vers gebakken en verpakt in folie, zodat ze zo lang mogelijk hun knapperigheid behouden.

Wil jij deze lekkere siroopwafels cadeau doen? Ze zijn ook verkrijgbaar in mooie cadeauverpakkingen in de winkel, maar ook op de site van de siroopwafelfabriek.

Het geheime recept van Kamphuisen

De Kamphuisen Siroopwafel is door de eeuwen heen een grote inspiratiebron geweest voor veel andere stroopwafelbakkers. De siroopwafels waren anders dan de stroopwafels en vielen bovendien op door de krokante koek en de smaakvolle karamelsiroop die ertussen zat. Veel bakkers deden ijverig hun best om de wafel na te maken, maar met weinig succes. Het recept is nog steeds geheim en te proeven bij de Siroopwafelfabriek.

Bezoek de website van Siroopwafelfabriek