0031(0)79-20 33 007
Land van Fluwel

Land van Fluwel: Dutch Tulip Experience

Land van Fluwel is een paradijs gelegen tussen de bekende Nederlandse tulpenvelden. Lopend door het sfeervolle bos maken jong en oud – met een Orpheo Mikro LT audiotour – kennis met het b(l)oeiende verhaal van deze prachtige bloem in de Dutch Tulip Experience. Vanaf de oorsprong in de wildernis, haar avontuur in Turkije en de tulpengekte in de Gouden Eeuw. Tot hoe de tulp uiteindelijk is uitgegroeid tot het icoon van Nederland.

Fleurigste dagje uit!

De bloeiende tulpenvelden in Noord-Holland zie je enkel tussen half april en half mei. De tulpenbeleving op Land van Fluwel betovert, evenals de andere avonturen, het hele seizoen!

Beleef met de audiotour het sprookje van de tulp in de Dutch Tulip Experience. Trek de stoute schoenen uit voor het avontuur op het Blotevoetenpad en verleg grenzen in het Avonturen Speelparadijs. Durf je de uitkijktoren op? En met de 10 meter lange glijbaan weer naar beneden?

Mocht je interesse hebben in een schoolreisje op Land van Fluwel dan ben je natuurlijk altijd welkom om vooraf te komen kijken. Neem contact op zodat we alle tijd hebben om het park en de mogelijkheden te laten zien. ‘Je weet niet wat je meemaakt!’

Klimparcours

Houd jij wel van een beetje spanning? Klim en klauter dan op het 2 meter hoge Klimparcours. Slinger als een aap van plateau naar plateau. Hang in netten, balanceer tussen touwen of bedwing een van de andere obstakels.

Tijdens het gehele Klimparcours ben je gezekerd aan een veiligheidskabel. Ouders helpen – wanneer nodig – met het aantrekken van het klimtuigje. Een medewerker van Land van Fluwel houdt op afstand toezicht dat dit goed gebeurt. Hierdoor kunnen wachttijden bij het Klimparcours oplopen.

Tip! Ga eerst de andere avonturen aan als het druk is bij het Klimparcours en kom terug als het rustiger is.

Om te mogen klimmen in het klimpark moet je minimaal 1,10 mtr. lang zijn en dichte schoenen dragen.

Bezoek de website van Land van Fluwel