0031(0)79-20 33 007
Gouda Cheese Experience

Beleef de Gouda Cheese Experience

Zeg je Kaas dan zeg je Gouda. “Say Cheese, Say Gouda” Heel de wereld kent het, heel de wereld eet het. Maar ken je ook het verhaal van Gouda Kaas? Dit is je kans, beleef Gouda Kaas in de enige echte Gouda Cheese Experience. In het prachtige pand in het hart van Gouda ga je op een unieke en interactieve reis door een goudgeel universum.

Even naar binnen gluren

Stap in een enorme Gouda Kaas en beleef een overweldigende show. Neem de Melkweg en ontdek de Koe. Ga zelf aan de slag met ontdek-wanden, virtueel melken, kazen keren en verdiep je in de fijne kneepjes van het eeuwenoude handjeklap. En natuurlijk: proef de enige echte Gouda Kaas.

Orpheo MikroLX installatie

Bij Gouda Cheese Experience wordt gebruik gemaakt van een semi automatisch Orpheo MikroLX audioguide systeem. Op drie belangrijke punten in de Gouda Cheese Experience start de audioguide automatisch en loopt daarbij synchroon met het video beeld. Op andere punten in deze wondere kaaswereld starten de audiobestanden na het intoetsen van een nummer. Het automatisch starten van de audioguides gebeurt door middel van een infra rood signaal. Dit geldt ook voor het synchroon laten lopen van de audio (op de audioguide) met het beeld. Ook wordt er verderop in de tour gebruik gemaakt van de zeer hygiënische Orpheo Airset hoofdtelefoons.

Bezoek de website van Gouda Cheese Experience