0031(0)79-20 33 007
Corpus Reis door de Mens

Maak een spectaculaire ‘reis door de mens’

In CORPUS beleef je in 55 minuten een spectaculaire reis door de mens. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders krijg je zo’n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven: dat is het motto van CORPUS!

Begeleid door een audiotour met custom color Orpheo Mikro LX audioguides, beschikbaar in wel 8 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch en Chinees) beleef je in groepen van maximaal 16 personen de ‘reis door de mens’. Het is dientengevolge net alsof je in je eigen lichaam loopt. Je gaat bij de knie het lichaam in en komt aan het einde van ‘de reis’bij de hersenen weer naar buiten.

Hierna kun je in je eigen tempo je weg vervolgen door ‘mijn CORPUS’, het interactieve deel van CORPUS. Hier vind je een schat aan informatie over het menselijk lichaam. Bovendien kun je hier allemaal leuke testjes doen en uitdagende games spelen. Een gemiddeld bezoek aan CORPUS duurt 2,5 uur.

Naast ‘de reis door de mens’ en ‘mijn CORPUS’ heeft CORPUS twee horecagelegenheden waar een keur aan heerlijke broodjes, verse vruchtensappen en verantwoorde tussendoortjes geserveerd worden. In de cadeauwinkel op de begane grond kun je terecht voor leuke gadgets en interessante boeken. Allemaal binnen het thema van het menselijk lichaam natuurlijk.

De apparatuur

Bij CORPUS is een zeer capabele technische dienst aanwezig, die zo’n beetje alles zelf doet. Geholpen door monteurs van Orpheo uit Frankrijk is de installatie geïnstalleerd. De audioguides werken volledig automatisch en lipsynchroon met het beeld. Om de veiligheid te waarborgen in de verschillende zone’s van de tour zijn de audioguides voorzien van RF antenne’s, waardoor het mogelijk is om in geval van nood de audioguides te overrulen. Safety first. Aanvullend zijn de audioguides in het rood uitgevoerd.

Bezoek de website van CORPUS Reis door de mens