0031(0)79-20 33 007

Orpheo OTG opgeleverd bij Brandaris kerk

U bent hier: Start > Male > Orpheo OTG opgeleverd bij Brandaris kerk

Dit bericht is geplaatst in: Male

GuideXpresse heeft vandaag met gepaste trots een Orpheo OTG systeem opgeleverd aan de Brandaris kerk te Rotterdam. Hoewel niet het eerste systeem, is het wel het eerste systeem dat geleverd wordt met GuideXpresse in de rol van exclusief distributeur van dit mooie merk.

De Brandaris kiest voor Orpheo OTG

Zo op het eerste gezicht is De Brandaris een oude kerk in een onopvallend straatje in Rotterdam. Echter, niets is minder waar. Het interieur is zelfs genomineerd geweest voor de Rotterdamse Architectuurprijs. Van binnen is er niets dat je nog doet denken aan de Art Deco-architectuur van 1934. Ja toch, een paar dingen. Dat is o.a. de gedenksteen die je tegenkomt als je de drempel bent gepasseerd. Die vermeldt dat de eerste steen werd gelegd op 18 november 1933.

Doos in doos

Het kerkgebouw is een echte door in doos constructie. De buitenkant doet denken aan vroeger, toen duurzaam en milieuvriendelijk termen waren, die nog moesten worden uitgevonden. Nu is het een hypermodern complex met allerlei verwijzing naar vroeger. Zo is het oude houten meubilair verwerkt in de vloer en zijn de toiletten meegenomen uit de oude locatie. De kerkzaal heeft 444 stoelen in iedere kleur van de regenboog. De zaal is opgetrokken uit mooie houten platen, die de betonnen isolatie broden en stalen binten erachter verbergen.

Meer over De Brandaris kunt u hier lezen.

Er is zoveel energie gestoken in het creëren van een serene en inspirerende omgeving dat de mensen van De Brandaris niet wilde kiezen voor het eerste de beste systeem. Zo is er een aantal systemen uitgebreid getest alvorens de knoop werd doorgehakt. De enorme flexibiliteit, het gebruikersgemak, de prijsstelling en de vele laadmogelijkheden waren doorslaggevend bij de keus voor Orpheo OTG. GuideXpresse heeft meerdere systemen ter test aangeboden. De hoge servicegraad van GuideXpresse was ook niet onopgemerkt gebleven. Wim Schouten van Wim Schouten Klusbedrijf en Adviesbureau heeft het gehele proces op zich genomen.

Orpheo OTG: multitalent

Het Orpheo OTG systeem is van oorsprong bedoeld om rondleidingen te geven. De spreker spreekt in een headworn microfoon en de luisteraars kunnen dit signaal horen via een hoofdtelefoon. Bij De Brandaris wordt het systeem gebruikt als live vertaal systeem. Een dedicated tolk zit achter in de mooie kerk en hoort live het gesproken woord. Dit vertaalt hij of zij direct in een andere taal en dit vertaalde woord wordt opgepikt door de bezoekers met een Orpheo OTG flex. Een andere leuke, doorslaggevende feature; Door een eenvoudige toetsenreeks in te voeren schakelt de Orpheo OTG tussen zender- en ontvangermodus. Bovendien kunnen de units per stuk opgeladen worden. Er is dus geen directe noodzaak om een grote laadkoffer aan te schaffen.

[image url=”http://cdn.guidexpresse.com/rondleidingsystemen/wp-content/uploads/2014/07/GX_Orpheo_OTG_900x350_twee_hfd.jpg” width=”100%” height=”auto” align=”left” overlay=”true”]

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.