0031(0)79-20 33 007

Orpheo MINI audioguide verhuur

U bent hier: Start > Male > Orpheo MINI audioguide verhuur

Dit bericht is geplaatst in: Male

Deze week is GuideXpresse weer veel op de baan geweest. Onder andere voor een congres/workshop achtige setting, waarbij een stationair systeem ingezet werd. Vandaag hebben we een niet alledaags audioguide systeem klaargezet voor een langdurig event dat volgende week aanvangt.

Push and Play

Vanaf volgende week is ons Orpheo MINI audioguide systeem een aantal weken aan een nieuwe Belgische klant verhuurd. De bedoeling is dat het systeem klanten gaat rondleiden op een bepaalde locatie aan de hand van ,door eigen medewerkers ingesproken, tekstfragmenten. Dit zal de klant betrokkenheid zeker vergroten!. Een druk op de knop is voldoende om het juiste fragment te laten horen.

Orpheo MINI audioguide

Orpheo MINI gaat al even mee bij Orpheo. Het systeem is uitermate gebruiksvriendelijk. Na het intoetsen van het juiste nummer (in dit geval) begint de juiste audiotrack te spelen. De bezoeker weet zeker dat hij/zij het juiste beluisterd doordat er duidelijke informatie op het OLED display staat. Informatie zoals de gekozen taal en de titel van het fragment. Een Orpheo MINI audioguide is standaard voorzien van een luidsprekertje en twee (!) hoofdtelefoonaansluitingen. Dit betekent dat, in geval van piekdrukte, de capaciteit eenvoudig verdubbeld kan worden.

Neem contact op voor meer informatie.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.