0031(0)79-20 33 007

Orpheo Mikrokit

U bent hier: Start > Male > Orpheo Mikrokit

Dit bericht is geplaatst in: Male

Weet u wat nou echt mooi zou zijn voor uw tentoonstelling? Voor uw museum? Voor uw locatie? Een compleet, compact en overzichtelijk audioguide systeem dat eenvoudig te bedienen is.

Orpheo Mikrokit

De Orpheo Mikro audioguides zijn een wereldwijde hit. Logisch, want de audioguides zijn mooi qua design, eenvoudig qua gebruik en ook nog eens aantrekkelijk qua prijs. Nu is het ook nog eens zo dat ze een mooie set hebben samengesteld, die een grote groep gebruikers zeker aan zal spreken.

Samengesteld uit…

De Orpheo Mikrokit bestaat uit 24 Orpheo Mikro ontvangers met lanyard, gebruikers-software en een laad-en opbergstation. 24 Ontvangers!! Daarmee kan een hele grote groep locaties goed geholpen worden. De orpheo Mikro audioguides zijn echt perfect. Met de onderstaande keyfeatures is de Orpheo Mikro het het leukste kindje uit de klas:

[list list_style=”turquoiseTick”]

  • Audioguide in zeer compacte behuizing
  • zeer helder en duidelijk kleur OLED display
  • 1GB opslagruimte (meer opslag optioneel mogelijk)
  • Voorzien van handige druktoetsen
  • Voorzien van twee hoofdtelefoonaansluitpunten
  • Voorzien van IR en RF 2.4

[/list]

Neem contact op voor meer informatie.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.