0031(0)79-20 33 007

Orpheo Mikro voor aantal weken verhuurd

U bent hier: Start > Male > Orpheo Mikro voor aantal weken verhuurd

Dit bericht is geplaatst in: Male

Een nieuwe Belgische relatie van GuideXpresse heeft voor een aantal weken het mooie audioguide systeem Oprheo Mikro bij GuideXpresse ingehuurd.

Orpheo Mikro

Orpheo mag dan in Nederland net nieuw zijn, in de rest van de wereld is Orpheo met meer dan 20 jaar ervaring een gevestigde naam. Het mooie van het Orpheo Mikro systeem is dat het zeer eenvoudig te programmeren en te bedienen is. Daarbij is de audiokwaliteit hoog te noemen. Orpheo Mikro is het audioguidesysteem dat uw bezoekers van te voren opgenomen audiofiles laat horen. In het geval van deze klus na het intoetsen van een getal.

Langer dan gemiddeld

Normaal gezien verzorgt GuideXpresse het inspreken van de teksten. Dit laten we immer doen door professionele stemacteurs, die tevens vaak native speakers zijn. In dit geval wil de klant een nóg hogere betrokkenheid met de klant en verzorgen ze het inspreken zelf. De audiofiles worden vervolgens naar GuideXPresse gestuurd en dan wordt het programma compleet geprogrammeerd. De klant krijgt dus een kant en klaar systeem geleverd. Optimaal rendement dus.

Neem contact op voor meer informatie.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.