0031(0)79-20 33 007

Museum vakdagen 2016

U bent hier: Start > Geproduceerde Content > Audioguides > Museum vakdagen 2016

Dit bericht is geplaatst in: Audioguides | Tourguide

Museum vakdagen 2016

Museum Vakdagen

In mei 2015 werd voor het eerst een professionele vakbeurs georganiseerd voor de Nederlandse en Vlaamse musea, de Museum Vakdagen. Zo’n 80 bedrijven gespecialiseerd in het opzetten, bouwen, onderhouden, inrichten, exploiteren, beveiligen van musea presenteerden zich voor de museumwereld. Via druk bezochte inlooplezingen werd aandacht gegeven over zaken als: marketing, sociale media, inkomstenwerving, subsidies en vrijwilligers. Met ruim 3000 bezoekers, waarvan 2983 zijn geregistreerd, was de eerste editie van de Museum Vakdagen een groot succes.

Dit jaar wordt op dinsdag 24 en woensdag 25 mei 2016 de tweede editie van de Museum Vakdagen te georganiseerd. Wederom in het Evoluon te Eindhoven. Dit retro-futuristisch ontwerp van Louis Kalff en Leo de Bever, dat als Philips museum is gebouwd, werd door de bezoekers als perfecte locatie gewaardeerd.

De Museum Vakdagen richt zich op de ruim 2000 musea in Nederland en Vlaanderen. Van de grootste professionele tot het kleinste museum. Inclusief vrijwilligers werken er zo’n 25.000 mensen in de museumwereld. En schat men de omzet, inclusief subsidies, op 2 miljard euro.

Deze tweede editie zal extra aandacht besteden aan kennis overdracht via de inlooplezingen en workshops.

De Museum Vakdagen is meer dan een vakbeurs. Op de beursvloer worden een groot aantal interessante inloop lezingen gehouden. Tevens worden er workshops gegeven en zijn er demonstraties te zien.

Sommige teksten van: MuseumVakdagen.nl

Entree kaarten

GuideXpresse is samen met Orpheo vertegenwoordigd op de Museum Vakdagen 2016 met een kleine stand. Nummer 2.25 om precies te zijn en we nodigen u van harte uit om (gratis) een kijkje te komen nemen.
Via GuideXpresse kunt u uw vrijkaarten bemachtigen. U doet dit via onderstaande formulier.

Samen, niet alleen

GuideXpresse wordt op deze beurs bijgestaan door het mooie franse merk Orpheo. Zij zullen de nieuwste tour- en audioguides ten toonstellen voor u. Uiteraard hebben we ook Sennheiser rondleidings apparatuur op de stand.

Foto van Chalffy Chan

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.