0031(0)79-20 33 007

Meet me at the clock

U bent hier: Start > Geproduceerde Content > Audioguides > Meet me at the clock

Dit bericht is geplaatst in: Audioguides

Meet me at the clock

Meet me at the clock!

Het is al generaties lang een bekende zin van New Yorkers. Boven op de informatie desk van Grand Central Terminal is deze grote karakteristieke klok een bekende ontmoetingsplek voor familie, vrienden en lovers. Adam en Erica waren wat dat betreft geen uitzondering.

Meer dan 700.000 toeristen, forenzen en New Yorkers lopen dagelijks door het geliefde monumentale Grand Central Terminal. Hoeveel ogen zouden die klok inmiddels bekeken hebben? Het is moeilijk te zeggen, maar het zal ongetwijfeld minder liefde- en verwachtingsvol zijn dan die van Adam Goldberg op 30 september 2012. Dit zou de speciale plaats en dag worden, waarop hij de vrouw van zijn dromen, Erica Friedman, ten huwelijk zou vragen.

Twee jaar voor deze datum, na hun succesvolle eerste date, ontmoetten ze elkaar de volgende ochtend in de terminal, voor het ontbijt. Toen ontdekte Adam dat dit Erica’s favoriete plek in New York is. Anderhalf jaar later hoorde het stel dat de eerste officiële audio-tour geïntroduceerd zou worden, dus dat werd uiteraard een nieuwe date.

Vanaf de eerste dag (na de eerste date) heeft Adam geweten dat dit de plek zou zijn waar hij Erica ten huwelijk zou vragen…..maar het moest speciaal zijn, het moest iets unieks zijn. Tijdens de tour zag Adam hoe enthousiast Erica raakte tijdens een van de teksten in de Vanderbilt ruimte. Luisterend naar track 16 wist hij ineens hoe hij haar zou gaan vragen. In de audiotour! Dit zou zonder twijfel een unieke manier zijn, zoals hij hoopte. Vastberaden en gedreven door passie en opwinding ging Adam aan de slag om zijn plan uit te voeren.

Aan de slag!

Nog onzeker of dit überhaupt mogelijk was ging Adam eerst naar Jason Grassi, operationeel manager van Orpheo audioguides. Met zijn aanstekelijke enthousiaste stijl wist Adam Jason snel te overtuigen van zijn snode plannen. ‘We waren meer dan bereid om deze charmante jonge man te helpen bij zijn unieke aanzoek’, zei Jason later over deze situatie.

Nu moest Adam een reden vinden voor Erica om de tour nóg eens te doen. Deze keer alleen met een speciale audioguides, waarin het aanzoek in de normale content gemonteerd zou worden. Hij schakelde de hulp in van
de broer van Erica, Brett en zijn zwangere vrouw Ashley, die hen uitnodigde om de audio-tour nog eens te doen. Maar dan met hen. Het was zo’n geloofwaardig scenario, omdat ze eerder zelf zo genoten hadden van de tour, dat Erica geen moment twijfelde. Als bonus had Adam nu ook iemand om de hele gebeurtenis te documenteren.

De grote dag

Alles was klaar: Orpheo had nog geen week nodig om de audioguides van de vers geproduceerde (door Adam ingesproken) aangepaste teksten te voorzien, Adam had de ring….het was tijd om geschiedenis te schrijven. De Vanderbilt Hall was de locatie, nummer 16 de plek van actie. Adam stond op het punt om nieuwe geschiedenis te schrijven binnen de magnifieke muren van Vanderbilt Hall, bekend om zijn grootse en glamoureuze trouwerijen. Toen het moment daar was toetste Erica ook nog eens per ongeluk #46 in i.p.v. 16. Vals alarm! Toen toetste Erica vervolgens 16 in en in plaats van de gescripte tekst, die normaal daar te horen is, hoorde ze de schitterend mooie liefdevolle speech van Adam. Toen Adam vervolgens op één knie ging was haar reactie onbetaalbaar. Zelfs het massaal toegestroomde publiek was geroerd door het mooie tafereel en de fototoestellen draaide overuren. Dit is zeker een moment geworden om nooit te vergeten. Toen ze haar hoofdtelefoon afzette om het “will you marry me?” van Adam te horen, antwoordde ze uiteraard met een volmondig “Yes, i Will!”

MyOrpheo-Audio-Guide-Proposal-with-border-224x300

Orpheo audioguides worden in de meest beroemde locaties, zoals het monumentale Grand Central terminal, gebruikt. De Orpheo audioguides zijn niet alleen zeer duidelijk en makkelijk in gebruik voor de bezoekers, maar ook zeer eenvoudig te programmeren door de eigenaar. Of te herprogrammeren, zoals hier het geval was uiteraard. Meet me at the clock! Of vul het onderstaande formulier in…..

Ook een Orpheo Tour door Grand Central Terminal? Met korting? Klik hier.

Mogen we u helpen bij dit onderwerp?
Vult u hieronder wat gegevens in en GuideXpresse komt in actie!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.