Stel u heeft een expositieruimte, een museum, een fabriek….eigenlijk wilt u gewoon meer connectie met uw bezoeker en een hogere betrokkenheid bij uw merk of bedrijf bewerkstelligen. Met een rondleidingsysteem bereikt u dit doel….en met gemak.

Het is eigenlijk hartstikke makkelijk. U spreekt tot uw bezoekers, ongeacht het aantal, alsof het een één op één gesprek is. En daarbij snijdt het mes ook nog eens aan twee kanten. De spreker hoeft niet zo luid te spreken en spaart daarmee de stem én uw bezoeker hoort alles wat u te zeggen heeft en haakt zodoende niet voortijdig af. Door gebruik te maken van een rondleidingsysteem voorziet u de spreker van een microfoon en de luisteraars van hoofdtelefoons. Door de kraakheldere draadloze verbinding is een optimale ‘verbinding’ mogelijk en kunt u uw bedrijf of product optimaal aan prijzen.

Verhoog de (merk)betrokkenheid bij uw gasten

Neem contact met GuideXpresse op voor de mogelijkheden. U bent welkom voor zowel aanschaf als inhuur van dergelijke systemen. Om een rondleidingsysteem in te huren kunt u eenvoudig dit formulier in vullen.
U kunt bij GuideXpresse terecht voor persoonlijke rondleidingsystemen, waarbij er één of meer sprekers direct tot de gasten spreken, maar ook voor volledig geautomatiseerde audiospelers, die vanzelf op het gewenste moment/locatie de (door GuideXpresse) opgenomen teksten ten gehore brengen. Met beiden systemen biedt u uw bezoekers/gasten de mogelijkheid om alles uit hun bezoek te halen. Zij waarderen dat en dat is heel goed voor de betrokkenheid bij uw bedrijf/locatie.

Wees welkom!