0031(0)79-20 33 007

GuideXpresse in kinderpuzzel en kleurboek

U bent hier: Start > Male > GuideXpresse in kinderpuzzel en kleurboek

Dit bericht is geplaatst in: Male

Enige tijd geleden heeft u wellicht via de Social Media kanalen van GuideXpresse al gelezen dat we een steentje bij wilde dragen aan een goed doel.Welnu, het resultaat is binnen.

Mooi kinderpuzzel en kleurboek

Goodwill Days heeft een schitterend boek geproduceerd, waarin GuideXpresse in de vorm van een vermelding met kleurplaat een bijdrage heeft geleverd. Het resultaat is hartstikke mooi geworden.

Goodwill Days verzorgt al 20 jaar met veel toewijding kleurboeken voor kinderen in Medische Kinderdagverblijven (MKD). Dagelijks verblijven zij om uiteenlopende medische redenen in een MKD. Om deze langdurig, zieke, (deels)leerplichtige kinderen afleiding en plezier te bezorgen geven zij met hulp van sponsors elke maand met een wisselend thema ons KINDERPUZZEL EN KLEURBOEK uit. Deze prachtige boeken hebben een fullcolor omslag, een unieke verhaallijn met verschillende karakters en staan vol met kleurplaten, puzzels en spelletjes. Gerda Havertong is ambassadeur.

GuideXpresse draagt deze organisatie en de kinderen een warm hart toe en heeft een bijdrage aan het kleurboek geleverd. Daarmee is het mogelijk dat deze kinderen dit boek elke maand met een glimlach kunnen blijven ontvangen.

Indien u of uw bedrijf ook een bijdrage wilt leveren dan kunt u terecht op deze website.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet van GuideXpresse is de reactiesnelheid hoog. GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, audioguides.

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.