Plaats hier uw audioguides aanvraag

Orpheo Mikro audioguides

eigen tempo, eigen taal, eigen niveau

Eenvoudiger kan niet. Voordeliger ook niet trouwens. Combineer ultiem gebruikersgemak met hoge kwaliteit. En dat zonder een torenhoge investering. Vertel uw bezoekers zoveel meer dan ze ooit zullen lezen op een bordje naast hetgeen u wilt laten zien. Of neem ze mee tijdens een tour door uw bedrijf. Er is veel mogelijk, laat het ons u vertellen.

Stap ook in de wereld van orpheo

Zowel verhuur als verkoop

Aantal jaar ervaring...en tellend...

Aantal Orpheo audioguides wereldwijd in gebruik

Aantal locaties wereldwijd waar Orpheo gebruikt wordt

Landen waar Orpheo in gebruik is....en tellend....

Orpheo Audioguides

Met de mooie audioguides van Orpheo bieden we een zeer flexibel en creatief product. We helpen u graag bij audiotours, waarvan de audiofiles handmatig of automatisch gestart moeten worden.

Handmatig

In verreweg de meeste gevallen kiezen onze klanten in eerste instantie voor een audioguide, waarbij de audiofiles handmatig gestart worden.
Voorbeeld: U heeft een expositie of museum waar bij de items nummers hangen. Na het intoetsen van het nummer begint de juiste audiofile te spelen. Leuk om te vermelden is dat de audioguides heel makkelijk door u zelf te voorzien zijn van nieuwe content. Dit is uniek!

Flexibele Audioguides

Onze audioguides zijn zeer flexibel en creatief inzetbaar. Zo zijn alle audioguides voorzien van twee hoofdtelefoonaansluitingen. Hierdoor kan de capaciteit eenvoudig verdubbeld worden bij piekdrukte. Daarnaast hebben de audioguides een luidsprekertje, waardoor ze als een telefoon gebruikt kunnen worden. De Orpheo Mikro, de nieuwste en populairste audioguides, is voorzien van een display, waarop u een afbeelding kunt laten zien. Zo weten de bezoekers zeker dat ze naar het juiste fragment op de juiste plek horen….mochten ze twijfelen.

Orpheo Mikro

Door te kiezen voor Orpheo Mikro audioguides biedt u uw bezoekers optimaal gebruikersgemak en heeft u de content op kinderlijk eenvoudige wijze zelf onder controle.

Orpheo Mikro audioguide in de hand

Dubbele capaciteit

Iedere Orpheo Mikro audioguide is voorzien van een hoogwaardig luidsprekertje en twee(!) hoofdtelefoon aansluitingen. Hiermee kunt u bij piekdrukte dus eenvoudig de capaciteit verdubbelen. Ongeëvenaard en uniek.

Automatisch

Hoe mooi de apparatuur van Orpheo ook is…u wilt natuurlijk dat de aandacht naar het tentoongestelde gaat. Orpheo biedt producten, die geactiveerd kunnen worden door IR, GPS en RF ID technieken.

Bijzonder geschikt

De audioguides van Orpheo zijn bijzonder geschikt voor rondleidingen door musea, attractieparken, wandel-, boot-, bus- en treintochten.

Niet vergeten

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan content. De tekst is hierbij net zo belangrijk als de stem en ook de audiofragmenten of specialeffects. GuideXpresse kan dit voor u verzorgen. We maken gebruik van professionele stemacteurs (native speakers) en professionele opnamefaciliteiten.

Orpheo Mikro

  • Orpheo Mikro
  • Musea, tentoonstellingen, tijdelijke exposities
  • Audio en beperkt video/afbeeldingen
  • Verkoop en verhuur
  • Twee hoofdtelefoonaansluitingen
  • Handmatig of automatisch start audiofragmenten
  • Eenvoudige programmering, snel gedaan
  • Verkoop en verhuur

Pin It on Pinterest

Share This