0031(0)79-20 33 007

Goede uitrusting voor rondleiders essentieel

U bent hier: Start > Live Content > Tourguide > Rondleidingsysteem > Goede uitrusting voor rondleiders essentieel

Dit bericht is geplaatst in: Rondleidingsysteem | Tourguide

Een goede uitrusting voor rondleiders is essentieel.  Niet alleen voor de gezondheid van de rondleider zelf, maar ook commercieel gezien. Echt? Lijkt een inkoppertje of niet? Lees hier meer over dit onderwerp.

Goede uitrusting voor rondleiders essentieel

Vanuit het oogpunt van GuideXpresse is het uiteraard een volkomen logische gedachte om dit zo te stellen. Maar echt, door het gebruik van het juiste rondleidingsysteem schiet het rendement van uw onderneming omhoog. Ga maar na. Doordat de stem van de spreker versterkt wordt zal deze boven het (gedempte) omgevingslawaai komen en zodoende goed verstaanbaar zijn voor uw bezoekers. Dit komt de stembanden van de spreker ten goede en is daarom alleen al beter voor de gezondheid van uw medewerker. Maar omdat de stem boven het omgevingslawaai uitkomt zullen uw bezoekers alles woord voor woord kunnen verstaan. Juist in lawaaierige omgevingen. En dat is prettig. Zo blijft de aandacht bij het verhaal en zal de betrokkenheid een stuk groter zijn.

De waarde van uw bezoekers

Uw bezoekers leggen een directe verbinding tussen de kwaliteit van uw rondleiding en de producten of processen, die u wilt laten zien. Dit is belangrijk om te weten. Ook geeft u met een goede uitrusting voor de rondleider aan dat u het waardeert dat uw klant er is en dat u het belangrijk vindt dat de klant precies hoort hoe uw kostbare product tot stand komt. Uw bezoekers worden voorzien van comfortabele en degelijke hoofdtelefoon ontvangers, die uw gesproken woord perfect weergeven. Precies om deze redenen leveren wij uitsluitend Sennheiser en Orpheo rondleidingsets. Sennheiser levert Duitse betrouwbaarheid en Orpheo is onze eigenwijze, maar budgetvriendelijke Franse alternatief. Goede uitrusting voor rondleiders essentieel….echt!

Wat is voor een uitrusting voor rondleiders essentieel?

  • Kwaliteit draadloze verbinding
  • Kwaliteit van het audiosignaal
  • Plaatsing headwornmicrofoon
  • Ergonomisch design hoofdtelefoon ontvangers
  • Laad-, opberg- en transportvoorziening
  • Betrouwbaarheid van het merk
  • Prijs/kwaliteitverhouding

Neem contact op voor meer informatie. en volg GuideXpresse op Twitter

Over: GuideXpresse is een modern netwerkbedrijf. De core-business is het verhuren en verkopen van rondleiding-, tolk- en meertalensystemen en audioguides. In 2011 opgericht als eenmanszaak op basis van jarenlange, bij de fabrikant Sennheiser, opgebouwde training, ervaring en netwerk. Vanuit het moderne kantoor te Zoetermeer worden alle opdrachten aangenomen en verwerkt. Door de bedrijfsopzet vanGuideXpresse is de reactiesnelheid hoog.GuideXpresse is veel te vinden in de volgende branches: Kerkwezen, Onderwijs (zowel school als sport), Vertalingen, Broadcast, Fabrieksbezichtigingen, Stadswandelingen, Toerisme en dergelijke. Met name in Nederland, België en Duitsland kunt u ons tegenkomen, maar de apparatuur kan wereldwijd gebruikt worden. U bent van harte welkom bij GuideXpresse voor: rondleidingsystemen, tolksystemen, meertalensystemen, conferentiesystemen, (GPS)audioguides, interactieve apps. GuideXpresse is door Sennheiser aangewezen als productspecialist op het gebied van Sennheiser rondleidingsystemen. Daarnaast is GuideXpresse exclusief distributeur van het mooie Franse merk Orpheo.